IRC-Galleria

Nainen84

Nainen84

Lenkkeily on mukavaa.

Päivän huumori pläjähysTorstai 28.12.2006 23:45

Savolaepoejat olj enskertoo junassa ja kysyvät ravintolavaonussa tarjoelijalta että "mittee nuo kierot pötkyt oekee on?"
-"Ne ovat banaaneja" tarjoilija sanoi
-"Myö otetaan kaks"sano poejat.

Toene poijista olj noppeempi ja haakkas ison palasen panaanin piästä, samaassa juna männä sutkahti Kanavuore tunnelii ja tulj täävellinen pimmeös.
Poeka huutamaa varotukseks toeselle "elä haakkoo, elä haakkoo, männöö näkös!!"

Taanon puhelin soe uamuyöstä neljä aekaan ja äkänen naesimmeenen huus kaaheesti jotta lopettakkee se mopetilla kurmuuttamine että suap immeeset muata. Taano kysy vaevihkoo jotta kukas roovasimmeenen se on ku soetteloo, sae nimen seleville ja soetti seoroovana yönä neljä aekaa roovalle ja sano jotta ee meellä ou moppoo ikkää ollukkaa!

Miksi blondi istuu sähköaidan vieressä?
-Se odottaa sähköpostia.

Vaari täytti 80 vuotta ja suku mietti sopivaa syntymäpäivälahjaa:
- Ostetaan sille telekkari!
- Eeeih... ei se oikeen nää enää hyvin.
- No, ostetaan sille ratio!
- No ku ei se oikeen kuulekkaan hyvin.
- No, no... ostetaan sille MOPO!
- JOOO!!!

Helsinkiläinen mies oli syönyt Hanna Partasen muikkukukkoa torilla ja kiirehti ruokatauon jälkeen pohjoisen junaan. Kuinka ollakkaan nousi hurja ukonilma ja samalla mies vaistosi yhtä hurjat ilmavaivat. Hän mietti: "Jos pieraisen juuri sillä hetkellä kun jyrinä on kovin, ei kukaan huomaa taatusti mitään." Samassa alkoi jyristä ja mies teki suunnitelmansa mukaan. Hetken kuluttua vaunuun astui konnari joka totesi yks`kantaan: "Nyt se juutas taes iskee paskahuussii."

Kaks konstaapelia ajeli maijallaan tässä Otavan kohalla ja näki yhen kosken papan ajelevan jotenkin horjahtellen. Niin sillon se nuorempi konstaappel tokas: Panes nyt MaijaVilkkummaa.


- Miksi sinä laastaria syöt?
- Minulla todettiin vatsa haava!

Savolaespoeka män apteekkii ja pyys apteekkarilta yhe "semmose" ku niät männöö illalla tyttösa luokse kyllää, jos vaekka sillee oesivat. Kohta poeka sano jotta anna toenennii "semmone" kun siellä on niin kommee se siskolikkakii ja anna vielä kolomaskii ku se emäntäkkii on aeka säelynnä ikkäeseksee.
Tulj ilta ja poeka män kylläelemmään. Istuvat siinä ruokapöövässä ja juttelivat, vuan poeka olj niin tuppisuuna ja nuama punasena. Tyttö kysymään jotta mikä se oekee on, joho poeka vastas että empä tiennä päevällä että isäs on apteekkar.


Kaks turkulaista naisihmistä lähti marjaan. Liikenteeseen lähettiiin toisen naisen SAAB merkkiselllä autolla. Metsään päästyään naiset alkoivat miettiä, että mitä tulisi tehdä jos sattuisivat vaikka eksymään toisistaan kesken reissun. Yhteistuumin turkulaisnaiset päättivät että eksymistapauksessa täytyy vaan alkaa huutamaan kovasti, niin kyllä toinen sen sitten kuulee.
Kahden kuukauden päästä Turun käräjäoikeudessa oli mies syytettynä raiskauksesta. Mies puolustautui:
- En minä ketään oo raiskannu, vaan vapaaehtoista seksiä harrastanu. Satuin tässä alkusyksystä kulkemaan metsässä ja yhtäkkiä alkoi kuulua hirmu kova naisen huuto, "TUU TÄN, SAAAPIL LUA SAAAPIL LUA!!!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.