IRC-Galleria

Marraskuun tervehdys!!!!Torstai 06.11.2008 21:02

Hmm....Edellisestä käynnistä on aikaa jos en väärin muista,niin taitaa olla tuossa alkusyksyn puolta kun viimeksi oli kirjoittelemassa päiväkrijaa,mut tällä kertaa päätin pistää uudempaa päiväkirjamerkintää. :) :)

Syy tuohon miksi on näin pitkä taukoa tuosta edellisestä,niin kerta kaikkiaan ei ole päivät ja illat riittänyt minulle. No sen verran tuossa alkusyksystä tuli pari tai kokeistaan useampi kirjeenvaihtoystävä joiden kanssa olen kirjoitellut lähes päivittäin. No kirjeenvaihtoa olen harrastanut neljä vuotta,et muutamiin sen aikaisiin kirjevaihtoystäviin pidän yhteyttä ja nyt siitten näin uusiin mitä tuli alkusyksystä...... :) :)

Niin sen verran muutamalla uudella kirjeeystävällä tahtoo nuo kirjeet olla niin mahdottoman pitkiä,ettei kerta kaikkiaan riitä tunti,et siinä menee useampi tunti kun kirjoittele ja näistä kahdesta uudesta kirjeenvaihtoystävistä on vallaan ulkomaalaisia. No itselläni on hieman päässyt tuo kouluaikana opettettu englannin kieli päässyt ruostumaan,mut käytän tuossa kirjeiden kääntämisessä sanakirjaa apuna jonka kautta pysty samaan selville mitä kirjeystävä kertoo kirjeissä..... :) :)

Ei tässä muuta tällä kerralla kuin toivottavalla hyvää talven odotusta!!!

Terveisin Nallekarhu81

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.