IRC-Galleria

Haikea tervehdys!!!Sunnuntai 30.11.2008 21:01

Niin hieman haikealla mielellä kirjoittelen tämä päiväkirjaa. No haikeus ei johdu siitä,et tänään oli aika ottaa jouluvalot esiin ja pistää ne palamaan. No suurin syy tuohon haikeukseen on kun kolme kuukauden kestävä Big Brother on ohi tältä vuodelta ja tänään selviää kuka voittaa tämän Big Brotherin. :( :)

No sen verran koukkuun oon jäänyt,et on kaikki Big Brotherin tuotantokaudet katsonnut ja varsinkin tämä tuotantokausi oli paras,koska siellä oli mukavia iloisia ihmisiä ja tänä vuonna tuli enemmän suosikkeja mitä ei ole aikaisemmilta vuosina ole tullut. No suosikkeja tänä vuonna oli Anna,Mia,Andreas,Tuuli,Anniina ja Jari-Matti. No muitakin suosikkeja oli toki,mut tässä ainakin osa niistä. :) :)

Niin sitä en tiedä onko aikaisemmissa päiväkirja kirjoittelussa maininnut yhtään kirjeenvaihtoystävistä. No kaikki lähti liikkeelle vuonna 2004 jolloin aloitin tuon kirjeenvaihdon ensin pistämällä seuranhakuilmoituksen jonka kautta osa vanhoinin kirjeystäviin olen yhteydessä. No tässä tänä syksynä on sitten muuttunut tuo kirjeystävyys aikalailla,et olen saanut lisää kirjeystäviä ihan ulkomaailta myöhen,et oon saanut tuolta Venäjän suunnalta uusia kirjeystäviä. Ja tässä muutama viikko sitten sain uuden kirjeystävän myös Venäjän suunnalta ja sen alkaa näyttää pahalta tai paremmin sanottuna yhden kirjeystävän kanssa vakavampaan suuntaan. Mutta tämän enempään en uskalla mennä sanomaan mitä tuleman pitää,mut kirjoitan mahdollisesti tulevissa päiväkirjoissa kuinka vakaksi on kirjeystävyys mennyt. :( :)

Ei tässä muuta tällä kerralla kuin toivottavalla joulukuun odotusta!!!

Terveisin Nallekarhu81

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.