IRC-Galleria

Desucon - laatua alusta loppuunMaanantai 14.06.2010 03:49

Desu oli ja meni. That's it. Ei muuta.




No ei todellakaan.
Oli muuten hauska huomata, että ei yöunia ollenkaan voi olla parempi vaihtoehto kuin 20 minuutin unet. Lauantaina ei juurikaan oikeasti väsyttänyt.

Junamatka meni ja coni alueelle päästiin sen suuremmitta ongelmitta.
Narikkaa opin rakastamaan <3. Ja sitten. Pelkästään avajaiset olivat vakuuttavat. Conia oli kestänyt puoli tuntia ja tiesin jo silloin että se tulee olemaan on paras con.
Vähän seikkailtiin ja tarkasteltiin eri huoneita (mm. pelihuone ja amv-huone löytyvät). Eurocosplay-kisan taso oli jotain niin upeaa. Sitä vain tuijotti ja taputti ihmeissään. Eikä siinä peruskisassakaan ollut valittamista.
Muutamaan paneeliin piti vielä mennä, mutta koska sää päätti vähäksi aikaa parantua ja se valvominen alkoi tuntua, joten se oli sitten majoitukseen raahautuminen :D.
Muutama kuva tuli siinä otettua (kokeilkaapa kuvata ihmistä joka oikeasti näytää huoralta, lauantai-iltana ja lähellä on ilmeisesti baari. Se on mielenkiintoista)
Joo lattiamajoitus oli ja meni, yksi jännä juttu kyllä tapahtui. Mutta siitä kohta lisää.

Sunnuntai oli taas... Ei sitä voi kuvailla sanoin. Se oli ... Desu?
Päivä aloitettiin sitten paneelilla Näin animefani saa naista. Kertoi kaiken oleellisen rönsyilemättä turhia, olematta kuiva tai tylsä yms.. Tosin jäin miettimään kuinka moni paikalla olleista naisista todella tarvitsi ohjeita NAISEN saamiseen :D
Amv-kisa oli myöskin hyvä ja oikeastaan juuri oikeat kyllä saivat palkinnot.
FFFight oli taas sitä eeppistä luokkaa, mihin on tottunut. Hienoja, hienoja faitteja. Välijuonnot eivät myöskään huonoja olleet, päinvastoin. Sitten vaan jännittämään Traconin FFFightia, lunttasin että sielläkin tätä päästään seuraamaan^^
Päättäjäiset jättivät hyvän maun suuhun. Ensi vuonna taas, desu~ ;)

Sitten ne mieleenjääneet:
1) "Kato mun persettä" ja "Ota kuva mun perseestä"

2)"Miksi noi tuijottaa meitä? Mehän ollaan ihan normaaleja?" "Joo, näytetään aina huorilta"

3) Se oli mielenkiintoista, ku joku henkilö x soitti mulle kello 01:49 (olin siis nukkumassa) salatusta numerosta ja toteaa että "Leena, anime lähtee lapsesta hakkaamalla." Olin että mitä vittua? Vähän ajan päästä henkilö x lopetti, kun kerroin olevani nukkumassa. Saa tunnustaa, jos tunnistaa itsensä (vaikka epäilys, kuka voisi olla, on vahva)

4)Kaupassa käyminen on hauskaa cossissa. Se vaatii vain lujan itsetunnon ja jonkinlaisen pokan, ettei kokoaikaa repeile. Varsinkin teineistä saa parhaat naurut aikaiseksi.

5) Konduktöörien junien lähtötietoihin ei voi nähtävästi 100% luottaa. Meille sanottiin, että juna lähtee laiturilta 1. No kiltisti mentiin laiturille 1 ja juuri samaan aikaa kun juna lähtee laiturilta 4, huomataan että juna Treelle lähtee laiturilta 4. Näin. Se oli sitten tunnin odottelu, muutama soitto isälle, Ärrällä käynti ja juna-automaatin käyttö. Ja kymppi molemmilta -.- Mutta herwoodiin lopulta selvittiin.

Desuilut on desuiltu ja vaan ensi vuotta sitten odottelemaan. Hotellikin on jo mietitty :''D

Sitten vaan Traconin cossia tekemään. Kaksi viikkoa aikaa, iiks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.