IRC-Galleria

plöh.Lauantai 03.12.2005 16:11

Että voi pylly. Meidän talossa on jouluvaloja ihan liikaa. Niitä on ulkona sellaisessa isossa puussa, parvekkeella semmoisessa pallossa, "kuistin" päällä, olkkarin ikkunoissa, eteisen ikkunassa, olohuoneessa ja siinäkin on jo kaikki liikaa. Mutta jotta ei ihan liian vähäseks tää jouluhömpötys menis, niin aikovatpa vielä tunkea sellaisen valokaapelin, mikä lähinnä muistuttaa häiriintynyttä diskovaloa, kenties MIUN ikkunaan. Mikä tapahtuu kylläkin vaan jos ne ensiks haluuvat pomppia miun kuolleen haisevan ruhon yli. Ja jos ne sen tekee niin mie palaan kummittelemaa. MIE EN PIDÄ JOULUSTA! ainakaan siitä joulusta mikä alkaa suunnilleen kesäkuun alussa kaikissa kaupoissa. Lappeenrannan keskustassa soi kaiken maailman tonttuparaati tip tap tiptaptipetipetiptapit jo siinä vaiheessa kun ainut mitä taivaalta puskee alas on vesi. Mikään ei lisää stressiä joululahjoista niinku joku helvatan tontturallatus. mie tiedän loistavan paikan mihin kaikki tontut ja joululaulut ja joulupukit saa painua.

Meen tänää vahtimaan naapurin lapsia. Ne on ehkä maailman söpöimpiä. toinen on vähän yli vuoden, eli vauva, ja kaikki tietää että vauvat on ihania. Ja sitten toinen on isompi ja se on kai kaks ja puol. ehkä ehkä. Ja sillä on vissii uhmaikä :D jeee! on oikeesti tosi kivaa kun pääsee välillä tekee töitäki. tai siis en mie sitä edes työks sanos. koska tykkään oikeesti olla lasten kanssa :)

Olin eilen kaakonrannassa. Helin ja Marjon ja Allun kanssa pääasiassa. oli ihan kivaa, vaikka meniki sit siihe että olin selvinpäin ku en tyhmänä tajunnu syyä mittää eilen jotenka mahaa koski siis aika törkeesti jos yritti edes juoda mitää alkoholipitoista. Mutta ei nuo muutkaa sit sen enempää juonu. Oli kivaa jutella pitkästa aikaa niiden kanssa. Eiliseen kyllä mahtu aika roimasti myös ällöttäviä asioita. vihaan niin paljon sitä kun joku känninen örveltäjä joka haisee pahemmalle ku joku todella mädäntynyt juttu, tulee kourimaan!! siis NÄPIT IRTI! Lisäks baareissa on tullu huomattua että vedän puoleeni kaikki urpoimmat nysvät mitä maapäällään kantaa. Ja uskokaa pois, lause : käytsä täällä usein?, ei herätä miussa mitää muutaku suuren halun nauraa ihmiselle päin naamaa :D se ei toimi. ja miks keski-ikäset ei tajua että 18 vuotiasta ei ehkä kiinnosta mikää 49 vuotias. Ehkä pysyttelen ihan samanikäsissä ja vanhemmissa. oli muutenkin kyllä ahdistavaa vähän.

Ehkä söpöin lause mitä oon kuullu kun minuu pyydettii tanssimaa oli se kun tää henkilö sepitti jotain tälläistä:
Mä näin viime yönä unta että tanssin sun kanssa yön kappaleen tahdissa hidasta. voisitko sä tehdä mun unesta totta.
Jotain tuollaista se oli. :D ja tuohon ei oikeesti voi sanoa että : no en varmana lähe tanssimaa, nytky itsekses. varsinkaa jos toinen vielä hymyilee nätisti päälle :D Joten vinkkinä vaan kaikille, mutta voi tietysti käyttää mielikuvitusta.

ne soitti kaakossa iskelmiä tosin lähes koko ajan. että voi ELÄMÄ. mutta kun kuuntelee niin joissakin iskelmissä on aika kivat sanat. tai ainakin kaverit on vissii huomannu sen aikasemminki :D ja oon mie sen itekki huomannu. Vissii herkistelyä liikkeellä sit muillakin, kun kaveri kerto että oli junassa melkeen itkeny jollekkin iskelmälle. :D Niin. tästä herkistelystä tuliki mieleen.. Oon onnistuneesti itkeny muun muassa vimpuloille. tiedättehän. ne värikkäät otukset mitkä kakkosella joskus näkyy.
Ja Sagwalle itkeskelin joskus paljonkin. se oli silloin helmimaaliskuussa se. kun tuli elämänmuutos ja ennen siis tätä elämänmuutosta kun oltiin eräässä paikassa sagwaa katsottu. Kaikkee sitä ihmine oikeesti tekeekin.

Ja sen mie vaan saan sanoo että allulla on PÄÄSSÄ VIKAA! mie en tajua mikä helvetti sen ongelma on! saa syyttää iha itteesä siitä jos mie oon perseesee ammuttu karhu! menin äsken syömään. otin makaroonilaatikkoa. ja mitäs allu sanoo: onks siul vähä nälkä? olin niinku et wtf? ja sit se läskipää tokasee että : no ku sie otit iha törkeesti ruokaa. miulla oli ihan normaali määrä ruokaa lautasella! ilmeisesti miun pitäs vissii syödä vähemmän, koska ilmeisesti mie syön liikaa, koska ilmeisesti míe oon lihava!! KIITTI VITUSTI! ja nyt mie meen tekemää jotai saatanan palloja. VOI JEE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.