IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 20.09.2008 15:00

Kanna minut sylissäsi yli surujen
Kanna minut silloin kun mä yksin jaksa en
Kanna minut mä en koskaan löydä perille
Niin kuin kyynel poskelle
Minä kuulun sinulle

please don't take my teddy!Lauantai 20.09.2008 14:43

[Ei aihetta]Torstai 18.09.2008 02:06

mie en jaksa. ja kiviäkin kiinnostaa.

[Ei aihetta]Tiistai 16.09.2008 12:39

Be like a postage stamp... stick with it until you get there.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 19:09

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

---

1. Ärsyttää kun kuvittelet olevas jotenkin parempi kun muut. kuvittelet et maailmaa pyörii omaa pikku rataansa keskipisteenä sun napas. Jännää jos kuvittelet että mua kiinnostaa yhtään mikään mitä teet. ei kiinnosta.

2. ei sun vittu tarvii yrittää miellyttää muita, oo se mitä oikeesti oot, ja jos sei muille kelpaa niin se on niiden menetys. ärsyttää kun oot muuttumassa ihan toiseks ihmiseks.

3. Vituttaa ku kelpaan sun kaveriks vaan sillon ku sua huvittaa, otat yhteyttä kun sua huvittaa, nähdään ku sua huvittaa.

4. luuletko etten tajuu mitä teet? sul on hirvee tarve olla parempi ku mie. kehuskelet hirveesti tekemisilläs, ja koitat vaan todistaa et sulla menee paremmin. ei mulle oo mitää välii jos sulla menee paremmin tai huonommin, sä oot mun ystävä, vaikka et kehuskeliskaan.

5. haetko huomiota tolla sun käytöksellä? haluutko et muut on samanlaisia ku sie? etkö oikeesti voi olla toisen ystävä jos sei käyttäydy samalla tavalla? jos se on terve, tai yrittää? etkö luota muihin kuin samanlaisiin? oot ihana, ja niin toivon että tajuaisit päästää muita sun maailmaan, ihmisiä jotka haluu auttaa.

6. long time no see. haluun nähä sua.

7.luuletko että voit ensin pettää toisen ja olla sitten ku mitää ei oils tapahtunu? miten voin luottaa suhun enää? oon niin pettyny tohon sun käytökseen. luulin että ollaan ystäviä.

8. oot kauheen ihana ihminen. mä haluisin tutustua suhun paremmin. haluisin lähtee sun kaa kiertää maailmaa.

9. jos jatkat tota käytöstä, ketä sulla on enää kohta jäljellä?

10. en anna sulle ikinä anteeks mitä teit.

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 12:09

HERTTONIEMI
sanno täti jostan kaukka
ja kuulosta niim pal fiinilt
ruatiks sanota kans
HERTONÄS
mut mun kiälelän
ei san kukka mittä.
Mää aja asema ohitte vaa
kote kerra munst piret
hualtakka.

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 12:09

well the stars up in the sky
and the leaves in the tree
all the broken bits that make you trip up and the grassy bits inbetween
all the matter in the world
is how much that i like you

right birds can fly so high
and they can shit on your head
yeah they can almost fly into your eye
and make you feel so scared
but when you look at them
and you see that they are beautiful

thats how i feel about you

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 20:02


Vitutusmittari

TASO 1 = Esiintyy yleensä sillä sekunnilla, kun avaat silmäsi aamulla. Hulmahtavaan vitutukseen verrattavissa oleva kiukku ja masentuneisuus. Et jaksaisi nousta sängystä. Jos saat kammettua kuitenkin itsesi ylös, aamulla ensimmäisen kuudenkymmenenviiden minuutin sisällä tapahtuu jotain, mikä saa sinut vaikeroimaan ja haluamaan takaisin sängynpohjalle.

TASO 2 = Tunnet jonkinlaista ärtymystä, joka kutittelee vatsanpohjassa. Huomaat ajattelevasi koko ajan, että ”pitäisi tuokin nyt turpansa kiinni” tai ”voi vittu”. Tuntuu, että tarvitsisit kunnon tauon koko elämästäsi.

TASO 3 = Et kestäisi katsoa kenenkään naamaa. Tekisi mieli lyödä jotain. Tunnet, kuinka vitutus kulkee suonissasi. Yrität vielä ajatella positiivisesti. Et onnistu. Se vituttaa vielä lisää. Yrität nauraa. Kaverit katsovat sinua kummasti. Se vituttaa vielä enemmän. Joku aukoo sinulle päätään. Seuraava vaihe on suurella todennäköisyysprosentilla taso 4, joissain tapauksissa hyppäys suoraan vitoseen.

TASO 4 = Vitutus paistaa silmistäsi niin kauas, ettei kukaan uskalla puhua sinulle. Se vituttaa vielä lisää.

TASO 5 = Lyöt nyrkkisi pöytään, viiltelet itseäsi kirjastokortilla (tai millä tahansa terävällä, käteen sopivalla esineellä), äyskit jokaiselle kaksijalkaiselle ja nelijalkaiselle, kaadut portaissa, kierit alas ja jäät makaamaan lattialle kuin kuollut. Ensimmäinen taso fyysisessä vitutuksessa, joka ei yleensä pääty koskaan hyvin.

TASO 6 = Tämä on ns. ”välivaihe” joka saattaa esiintyä melkein missä vaan hetkellisinä ilmiöinä. Kesto yleensä kahdesta sekunnista kahteen minuuttiin. Tunnusomaisia merkkejä mm. henkilön kouristeleminen, karjuminen tai erittäin hullu käytös muuten vain. Havaittu myös suunnaton hihittäminen tai räkänauru esimerkiksi sille, että ”tänään on niin paska päivä”. Tällaisten kohtausten sattuessa kehotamme läsnäolijoita tukkimaan korvansa, ja pysymään noin metrin kauempana.

TASO 7 = Tätä tavataan kutsua pelottavimmaksi muodoksi vitutuksen tasoilla. Henkilö vain yksinkertaisesti on kuin kuollut. Hän saattaa saapua paikalle tuijottaen eteensä murhaavasti, ja koko loppupäivän ilmekään värähtämättä tuijottaa kaukaisuuteen. Jonkun olisi tällaisissa tapauksissa hyvä tarkistaa silloin tällöin henkilön pulssi, ja rintakehän kohoilu. Kun rintakehä ei kohoile kymmeneen minuuttiin, on syytä huolestua. Henkilö on aivan burn out ja muissa maailmoissa. Kun hän lähtee luotanne, ette voi myöhemmin olla täysin varmoja, oliko ko. henkilö koko päivänä luonanne vai ei. Esiintynyt myös lihasten käyttökyvyttömyyttä.

TASO 8 = Kaverisi joutuvat pitämään sinusta kiinni, jottet hyppäisi alas sillalta. Räkättäen naurat, kuinka saatana on vienyt vihdoin sielusi ja kutsuu sinua. Teet kaverisi kerta kaikkiaan hulluiksi yrittämällä hypätä auton alle, juoksemalla junan tielle, ripustamalla köysiä kaulaasi, leikkimällä puukon kanssa, kertomalla, että kävit ostamassa yhtä aikaa haulikon ja masennuslääkkeitä ja syyttämällä siitä kavereitasi. ”Olette niin kamalia, että alkaa vituttaa”. Jos toistat lauseen tarpeeksi monta kertaa, sinua ei oteta ensi kerralla kiinni, kun yrität hypätä sillalta. Tämän tason vitutus ei ole riskitön.

TASO 9 = Sinulla on kylmä. Sinulla on kuuma. Käyt ylikierroksilla. Säädät. Teet kaiken väärin. Et tiedä, miksi kätesi tärisevät. Et tiedä, oletko ylipäätään herännyt aamulla, ja jos olet, niin mihin maailmaan. Sinua vituttaa, koska olet niin sekaisin. Et tunne itseäsi. Löydät kehostasi hämmentäviä asioita. Havaittu jalkojen pettämistä, joissakin tapauksissa myös näkökentän sumentumista. Et kuule kunnolla, etkä ole ollenkaan varma, ovatko ystäväsi ulkoavaruuden vakoojia vai afrikkalaisia sotureita. Muistisi rajoittuu viiteen minuuttiin, mikä hankaloittaa merkittävästi opiskelua. Et uskalla nukahtaa. Et tiedä, mitä olet aamulla popsinut, vai oletko mitään koko päivänä. Läsnäolijoiden on vaikea tunnistaa tämän tason vitutusta, koska sen tuntee vain ja ainoastaan SYVÄLLÄ sisimmässään, se ei näy ulospäin ellei henkilön jalat tosiaan petä.

TASO 10 = Räjähtämispiste. Ei eloonjääneitä.