IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

10-16.3Maanantai 10.03.2008 11:25

MAANANTAI - Joskus on tällaisia päiviä, jolloin vain kertyy niin paljon erilaista tekemistä, ettei lopulta tahdo saada yhtään asiaa kunnolla hoidettua. Unohda edes hetkeksi itsellesi laatimasi aikataulu ja lähde haukkaamaan happea tai vaikka kupposelle kuumaa.

TIISTAI - Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

KESKIVIIKKO - Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

TORSTAI - Seksuaalista ja eroottista latausta on ilmassa ja kukaan ei kiellä sinua toteuttamasta sitä tavalla tai toisella. Voit luottaa Venuksen ja Pluton kasvattamaan vetovoimaasi, jonka avulla herätät vaikka Karhun talviuniltaan. Tietysti tämän energian voi purkaa myös jollain muulla sinua kiinnostavalla tavalla.

PERJANTAI - Sinussa on tänään alkuihmisen energiaa ja voimasi tunnossa saatkin asiat hoitumaan mallikkaasti eteenpäin. Myös ympäristö osaa olla oikealla tavalla tukenasi, jos vain suostut jakamaan ideaasi ja tekemistäsi muiden kanssa. Nyt kannattaa toimia ennakkoluulottomasti ja avoimesti.

LAUANTAI - Tämä on loistava hetki nostaa mielessäsi pyörineet ideat ja suunnitelmat myös muiden kuultaviksi. Saat yllättävän myönteisen vastaanoton jopa itsekin mahdottomina pitämillesi ideoille. Takanasi on aimo annos kosmista voimaa, joka ei jätä sijaa turhille epäilyille.

SUNNUNTAI - Olet vahvassa yhteydessä sisäiseen naiseen ja mieheen itsessäsi ja pystyt tänään ainutlaatuisella tavalla nauttimaan sinulle arvokkaista asioista ja ihmisistä. Tässä tilassa olet kaikkialla haluttua seuraa. Toivottavasti osaat nauttia tilanteesta ja käyttää sen tarjoamia mahdollisuuksia hyväksesi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.