IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

17.3-23.3Maanantai 17.03.2008 13:41

MAANANTAI - Monien muiden joutuessa pulaan antamiensa lupausten toteuttamisessa, on sinulla ihan vastakkainen energia vallalla ja kaikki, mitä suunnittelet tai päästelet puolihuolimattomasti suustasi, tuntuu onnistuvan. Käytä tätä sinulle toimivaa aikaa hyväksesi ja vie tietoisesti ideoitasi eteenpäin.

TIISTAI - Uudet mahdollisuudet ja niiden toteuttaminen ovat nyt voimakkaita tekijöitä elämässäsi, eikä sinun kannata epäröidä suunnitelmiesi toteuttamista. Persoonalliset puhe- ja ilmaisukykysi pääsevät oikeuksiinsa heti kun olet omien juttujesi keskellä eikä kukaan pysty pysäyttämään sinua.

KESKIVIIKKO - Sinussa on tänään runsaasti sovittelevaa energiaa ja siksi saatat tahtomattasi joutua selvittelemään muiden keskinäisiä riitoja. Ei ole sinun asiasi tuomita kumpaakaan vaan antaa molemmille mahdollisuus ilmaista oma näkemyksensä.

TORSTAI - Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista kun vaan lähtee liikkeelle.

PERJANTAI - Ilmassa on voimakas painostava tunnelma, jonka perusteella sinunkin kannattaa miettiä kenen veneessä haluat purjehtia tästä eteenpäin. Seuraa lähelläsi olevien ihmisten mielialoja ja anna hälytyskellojen soida aina kun joku suhtautuu sinuun vihamielisesti.

LAUANTAI - Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

SUNNUNTAI - Saatat tunnistaa jossain vaiheessa tätä päivää olosuhteiden aiheuttaman ahdistuksen. Voit poistaa sen oivaltamalla oman asemasi kyseisen olosuhteen synnyttäjänä ja ainoana mahdollisena uudistajana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.