IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ei musta tuu leipuria !Torstai 14.05.2009 21:07

Nyt on sitte koko kämppä mun, Sara muutti tänään pois. :o Tosi outoa, ettei täällä oo ketää muuta ku mä enää ! JOS EI LASKETA NIINAA (jolla nyt sattuu oleen kämpän toinen avain hallussa), KOSKA SE ON PUNKANNU TÄLLÄ VIIME LAUANTAISTA ASTI (tai keskiviikosta, mutta se oli pe-la yön kotona), ELI JO VIIKON. Porukka vaan nauraa, että miksei meistä vois tulla kämppiksiä, ku muutenki punkataan vuoron perään toistemme luona ! Mutta... NO WAY, ainaki tällä hetkellä :DDDD Tää viikko on ollu vaan spessu näitten synttäreitten takia jne.. (Niinpä niin, mites ne muut viikot selitetää?)

Joo mutta sain vielä Saralta synttärilahjan rahaa (:o) ja caramel-kahvijauhetta ! Kiitos vaan ! Tuo raha taitaapi mennä baariin huomenna :)

Ps. Mä olin tänään ku pieni lapsi karkkikaupassa, kun käytiin ostamassa viinat mun synttäribooliin ! Kassamiehen kans jäätiin sit juttelee viel kaikkee, ja se sano et booliohje kuulostaa tosi maukkaalta ja hyvältä :) (pitäsköhän tänään tehä pieni maistiais kierros?), sitten se toivotteli vielä oikeen hyvät päivän jatkot ja kaikkee :
))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.