IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vallattomia valmistujaisia?Keskiviikko 03.06.2009 21:51

PERJANTAI - Ryntäys pavilijongille alkon kautta, koska päätin järjestää itseni tyttöjen valmistujaisiin. Itse pavin kekkerit oli niin jäätävästi jäljessä, että karattiin Riikan, Lällän, Ainon, Paavon kans pois.. heti ku tytöt oli saaneet todistukset. Siinä sitte istuttiin auringon paisteessa pavin pihalla. Ku tytskyt pääs pois lakituksesta alettii kiskoon skumppaa, rakkaan luokanvalvojamme Riitan johdatuksella (joka oli hommannut 3 pulloa yhteiseksi). No jotenkin siinä yllättävästi kävi niin, että meidän luokan ex-lukiolaiset karkas, juotuaan lasilliset.. Ja me juotiin sitten ne loput pullot, Antti mein messissä ! Voin kertoa, että ei voi olla toista yhtä rentoo lv:tä ku Riitta, sovittiin sitten, että ku mä ja Aino + Limpsa valmistutaan syksyllä, ni pidetää luokka reunion ja juhlitaan kunnolla ! :D Siitä sit varrottiin, että Nooran iskä tulee hakeen meitä niille, soitin vielä GM:n, että nää meidän "junnut" (alle 20v) pääsee kanssa sinne juhlimaan illalla. Siitäpä jatkettiin Niinalle, ja oli kyllä rentoo.. Illan pikku tunneilla siirryttiin GM:n Katan kuskaamana ja siellä sit hengailtiin pääasiassa aurinkoterassilla.. Oli taas Eetun kanssa niin syvällisiä parisuhde keskusteluja ! \,,/ Joskus 02:00 lähettii Tompan, Lauran, Jarkon, Marian, Nooran kans kebabbilan kautta himaan.. Eetu jäi niille matkoille, ku ei suostunu tulemaan messiin.. Nooh, kello 05:40 soi puhelin (Eetu soittaa) "Tuu avaamaan, oon täällä ala ovella" ! Siellä se seiso (pyörän kanssa) oven takana.. Seittemän aikaan herättiinki jo suihkuun, ja puol 10 lähettiin kohti Perhoa !

LAUANTAI - Alako tyttöjen lakituksella, josta suunnattii eka Heidin lakkiaisiin, siitä Annan lakkiaisiin (ja jo tässä vaiheessa meidän aikataulu kusi pahasti :D), siitä sitte Kivijärvelle Karppiksen lakkiaisiin ja matka jatku vielä Nurmoon Saanan juhliin ! Saanalla juotiin vaan boolia ja oli rentoo, sit suunnattiinki jo kohti Seinäjokea joskus kai 22:00 aikaan. Seistiinpä Karman jonossa sellaset 1½h, ennenkuin MUUTKI TAJUS, ETTÄ EI TÄS OO MITÄÄ JÄRKEE.. Niinpä suunnattiin [DU:NI]:iin, ja siellä rokkailtiin koko loppuilta/yö.. Sinne ne muutki tupsahti Perhosta sitten.. Oli hauska kattoo (melki selvinpäin) kun meidän ylioppineet paskanlappaajat olivat erittäin kovissa promille-lukemissa. *NAURAA* ! Oli kyllä jälleen kerran hauskaa olla Perholaisten kanssa (ja vähä eri ku yleensä) :D Tulihan siinä yhet fisutki juotua, ku niitä naaman eteen Eero kanto ! Lähettiin sitte siitä baarista pihalle, otettii Joosua ja Jouko messiin ja lähettiin grillille (DRAAMAAA, mut ei siitä sen enempää), sit heitettiin Jouko vielä kotia ja vihdoin suunnaks poppajoki.
Saana ihana oli ihana ku toimitteli mulle, kuinka oli puhunut jollekki tosi hyvälle ystävälleen musta, ja siitä miten meidän tapaamiset mahtuu 2käden sormiin ja silti meistä on tullut niin hyviä ystäviä. :) Oon kuulemma semmonen, että tuun kaikkien kanssa toimeen ja oon kova höpöttelemään niitä näitä (NO SEPÄ).

SUNNUNTAI - Mänden lakkiaiset, kiitos ja nam ! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.