IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.

Huh huh, etten sanois!Torstai 31.01.2008 00:35

Joskus hämmästytän itteenikin... :D

Perkeleen perkele!Perjantai 18.01.2008 20:57

Oon aina ollu sitä mieltä, että siivoomisesta ei oo mitään muuta ku harmia. Oon edelleen samaa mieltä. Kämppä on kyl nyt viimesen päälle siisti, MUTTA!! En löydä YHTÄÄN MITÄÄN! Sillon ku tääl on sairas kaaos ni pystyn millin sadasosan tarkkuudel yleensä sanoon missä kohtaa lattialla mikäki vaate/tavara on. Ja nyt ku kamat olis siististi kaapissa ni joudun myllään niit sieltä pois ja kiskoon lattialle ku kaikki on hukassa. PLUS että kun laitoin tiskausmusat pauhaamaan, ni eipä aikaakaan ku kuuluu *RÄKSPOKSKILINKOLIN* ku tietsikkapöydällä ollu TÄYSINÄINEN vesilasi tippuu basson voimasta lattialle ja särkyy miljooniks pieniks palasiks tappaen huomattavan lukumäärän mun sähköjohtoja ja hyvä ettei puhelin uudestaan hajonnu. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI, VAAN JOUDUN PERKELE IMUROIMAAN UUDESTAAN!!

Vittu en enää _ikinä_ siivoo!! Ja jos sanani syön ni VIEKÄÄ MUT HOITOON!!!

Lälläslieru! :DTiistai 15.01.2008 20:32

Wanted!Lauantai 12.01.2008 16:48

Etsin rikasta miestä elättämään itseni, koska olen kyllästynyt työntekoon ja varsinkin krapulassa töihin raahautumiseen. Plussaa saat siitä, jos olet hyvännäköinen ja mukava, mutta pääasiallinen vaatimus on vähintään 100 000 euron vuositulot ja halukkuus jakaa ne elämäsi valon, minun, kanssa.
Kiinnostuitko? Msg me!

Mä oon niin leija!Lauantai 12.01.2008 14:43

Eilen en polttanu _yhtään_ röökii vaik olin dokaamassa!
Että moon hyvä! :D

R.I.P.Perjantai 11.01.2008 17:01

Pysyt aina mieles ja sydämes.
Kai nyt oli vaan sun vuoro lähtee.
Lepää rauhassa rakas tanssimattoni. :(

<3Tiistai 08.01.2008 02:26

Itsehän olen aikuinen?Maanantai 07.01.2008 04:02

Miks helvetissä mun täytyy aina fiksautuu johonki ihan överisti? Varmaan riittäis seki, et ku keksin jonku hyvän jutun nii diggailisin sitä vaan sillee kuulisti ja hillitysti, mut ei ku aina pitää jotenki vetää se fanitus överiks.

Niinku totta tosiaan nyt tapahtu tän erään bändin kanssa, jonka nimee en ees mainitse koska se on aika nolo, mut johon yhtäkkii rakastuin ja jota oon kuunnellu non-stoppina koko tän ja eilisen päivän ja jonka _kaikki_ levyt oon menossa huomen ostaan (en ees muista koska oon viimeks ostanu ihan oikeita levyjä!). Ei kai siinä mitään, mutta ku oli sitten vielä pakko ottaa laulajan kuva taustakuvaks (kun sen ulkonäkö on vaan niin seksiä), ja oon aika vakuuttunu et ku meen nukkumaan niin nään jotain villejä bändäriunii koko yön.

Ja ikähän oli kohta 21 vee, eiks tällanen tyypillinen "unelmoidaan että mennään naimisiin rokkitähden kanssa"-vaihe olis kuulunu olla joskus 10-12 vuotiaana...?
Kun taas ensi kerralla Inka lähdet ryyppäämään, niin muista syödä ensin. Sillä vältät sen, ettei tarvii olla aivan nakit silmillä, ja seuraavanakin päivänä voi olla vähän siedettävämpi olo.. VOI LUOJA KUOLEN VARMAAN!
Ja sitten on viälä töihinmeno tunnin päästä... \o/