IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kokeita, jeeSunnuntai 23.11.2008 19:22

En jaksais millään lukea huomiseen filosofian kokeeseen, vaikka se mun mielestä onkin ihan iisiä. Olin yksi filosofian kurssin puheliaimmista oppilaista. Ja se on hyvä juttu :D

Mut yöh, matikkaa....Oh please. Mua ei todellakaan oo suotu matematiikkaa lukemaan. Hyvä, että osaan sentään laskea yhteen- ja kertolaskuja. No... okei, jouduin tekemään verranon kerran ihan "arkielämässä", kun mun piti mitata Roxasin kengän koko (joista tuli kuitenkin ihan HIMOISOT! xDDDD)

Ja tämä onkin sopiva aasinsilta mun Tracon-pukuun. Aattelin cossata Feriota Magic Knight Rayearth:sta ykköskaudesta. Se on edelleenkin yksi mun suosituimmista animepojista <3! On ollu jo varmaa 6 vuotta... Ajattelin tehdä tämän asun ihan itse kaavoista ja suojuksista lähtien. Miekasta en vieöä tiedä (sen pitäs olla mua vähän pidempi!), ajattelin tehdä sen alunperin pahvista ja paperimassasta, mutta mulla ei ainakaan tällä hetkellä oo pahvia. No, ehkä sitäkin löytyy jostakin.
Toivon, että Traconista löytyis ainakin yksi Fuu, jonka eteen voisin polvistua (MKR, jakso 3) *grin grin*
Peruukkia oli aika vaikea löytää, mutta löysin sittenkin yhden sopivan, jota on syytä v-ä-h-ä-n leikata (siinä on vihreitä kiharoita O_O)

Sisko pelaa dA:ssa zeiva-nimisen nickin Other age-peliä. On muuten mahtava peli xD Siinä pitää itselle (hahmo, joka on Zeiva-maan prinsessa) puoliso taikakoneen avulla. Miesehdokkeita on siinä muutama ja sen kaa pitää yrittää deitata. Mutta nyt spoilaan, yksi ehdokas ei ole kovin helppo, sillä hänen ympärilleen kehittyy murhamysteeri... Mahtava peli! Suosittelen lämpimästi!

Hei, kokeilkaas joskus Nanaca+crash peliä. Siinä tyttö ajaa pyörällä ja osuu jätkään, joka lentää ja lentää... Kunnes voi osua yhteen tyttöön ja peli loppuu siihen. En kerro enempää, googlatkaa ja jääkää koukkuun! (niin kuin minä jäin kerran).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.