IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

DesKeskiviikko 09.05.2012 03:38

Nyt uskaltaa varmaankin julistella, mitä näillä näkymin oon pukemassa Desuconiin (ja sain ostettua Tampere Kupliista lipunkin! Miten niin olen ajoissa hahaha?)

Perjantaina minun pitäisi olla Rose Tyler Doctor Who -sarjasta. Puvusta ei ole vielä mitään hajua. En tiedä, onko minulla enää aikaa tilata hyvää peruukkia, joten Karinan peruukki on sitten se, joka saa luvan olla hyvä. Tai muussa tapauksessa leikkaan omat hiukseni saman mallisiksi ja värjään blondiksi. Itse asiassa olisi kiva taas olla blondi.


Jee, toi meikki pääsee hyötykäyttöön :D


Lauantaina olen osan aikaa (kyllä.. tämä taitaa olla nyt lyötynä lukkoon) Soul Eater -ryhmässä Death the Kid. Kimmyllä ei ole mitään osaa eikä arpaa tähän asuvalintaan. kiristys, uhkailu ja lahjonta toimii
Peruukki saapuu toivottavasti Ruosista asti yhden cossaajan luota. Oikeanvärisistä piilareista.. En vielä sano mitään. Mustat housut ja kengät minulta löytyy, kun löytyis vielä jostain hyvä, modattava takki.



Nyt. Pitäs ilmeisesti alkaa katsomaan kyseistä sarjaa.


Ja toinen puoli lauantaista sujuu jälleen Tiger & Bunny -cosplayn merkeissä, Karinana siis jälleen. Karinan "proppi"varasto kasvaa tälleen hiljaa, kun Japanista ostin itselleni Pepsi Nexin (hyi.hyihyihyih). Pitää varmaan sitten hankkia myös se pyyhe.



(c) mviolet

Sunnuntaina olen varmaankin erittäin heteroseksuaalinen näky.


Elikkäs, Keijuprinssi Cornelius. Parinani on Usagi-chan Thumbelinana.
Peruukin tähän cossiin tilasin juuri. Eiköhän se ehdi tulla. No kyl kyl. Pitäs lähteä kangasostoksille! Miekantapaisen ostin Punanaamiosta vappuna. Sitä aion muoksia.


Että näillä mennään. Onneksi tässä kuussa minulla ei ole enää kursseja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.