IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 12.12.2005 01:15

Eilen sitten vietettiin onnistuneesti Radagast75:n yllätyssynttärijuhlat. Sankarilla ei ollut aavistustakaan että hänelle on järjestetty bileet, luuli vissiin että kaikki on hänet kokonaan unohtanu. :-) Ei suinkaan. Hienot juhlat oli, viina virtas ja laulu soi...! Itselle ei kyllä kauheasti tuo alkomaholi maistunut..... Mutta kivaa oli silti. :-)
Kolmen maissa yöllä yritettiin ruveta nukkumaan, mutta eihän siitä mitään tullut, kahden kaverin kanssa puhuttiin yliväsyneinä ihan pimeitä juttuja..... Mm. valkoisista ja vihreistä madoista ja erivärisistä valotolpista. x-DD Puoli seitsemän aikaan aamulla lopulta uni vei voiton ja kun herätys kävi oli tupa melkein siivottu ja tuli kauhia kiire lähteä hakemaan tylleröä mammalta hoidosta, kello oli jo 12.40 kun lähdin ja siitä meni tunnin verran ennen kuin olin Salossa typyä hakemassa..... Ja puolen päivän maissa olisi pitänyt olla paikalla. No ei se mitään.
Kun menin sinne, mamma ja typsy tulivat takaovelle vastaan ja kun neito tunnisti kuka tulija on, levisi naamalle ihanan iso ja suloinen hymy ja nauru oli herkässä. Kauheasti yritti tyttö höpötellä kaikkea, harmi vaan ettei äiti puhu vauvaa...... ;-)

Nyt pitäisi vielä hivenen siivota.... Äh, taidan jättää aamuun, menee saunanraikkaus pilalle..... ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.