IRC-Galleria

"Voi kulta meillä on netti"Perjantai 18.08.2006 04:15

Näin kertoi rakkaani minulle tekstiviestillä noin puolitoista kuukautta muuttomme jälkeen. Pari viikkoa ja se oli taas katki. Jippii. No mutta nyt se on jälleen kerran auennut.... Toivottavasti nyt pysyy auki. Olis sitten lauantaina jotain tekemistä kun en mihinkään viitsi yksin lähteä ja kultu ei kummiskaan halua kaksistaan mihinkään lähteä.

On se vaan kumma juttu että asioita suunnitellaan innoissaan mutta sitten kun pitäisi toteuttaa niin tulee vaikka mitä esteitä.... Eikä ole edes eka kerta. Mä jaksa aina ravata.

Mä olen muutenkin kyllästynyt siihen että ihmiset vaan tyyliin käyttää mua hyväkseen... Tai no ei nyt enää niin paljon kun en oo enää niin "sinisilmäinen" mitä joskus, mutta vielä pari vuotta sitten tuli kaveerattua sellaisten ihmisten kanssa joiden luulin olevan mun ystäviä, mut haluskin vaan törkeesti käyttää mua hyväkseen.... Nyt ei siis puhuta seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä. Ei sentään. No, onneksi ne ajat on nyt takanapäin ja ne ihmisetkin on jääneet sinne jonnekin menneisyyteen. Ainakin suurin osa.

Vituttaa myös sellaiset ihmiset jotka joskus tyyliin yläasteella "kehtasivat" just ja just mun kanssa jutella ja kun muutin pois, katsoivat enää nenänvarttaan pitkin. Mutta sitten kun tulen raskaaksi ja saan lapsen, niin PAM! Mulla on miljoona ystävää ja kaikki muistelee miten kivaa meillä sillon yläasteella oli ja kuvittelee että kaikki on hyvin ja elämä on pelkkää linnunlaulua. Ja paskanvitut, kattokaa ihmiset peiliin! Mulla ei ollut kivaa yläasteella kiitos monen "vanhan"/nykyisen "ystävän", joten jos mun seura kiinnostaa vaan koska tykkäätte lapsista, niin painukaa kotiin!
On jotain niin maailman ärsyttävintä kun sellaiset ihmiset jotka ennen katso nenänvarttaan pitkin tulee nyt kaupungilla vastaan ja alottavat sellasen liverryksen että hellanduudeli sentään..... "No mut mitäs sulle kuuluu, voi ku kiva nähdä sua pitkästä aikaa, voi että ku pikkuinen on kasvanu kovasti ja mitäs ootte puuhaillu ja plaa plaa plaa..." Vittu who cares....

Et silleen. Menkää ihmiset itteenne ja ajatelkaa vähän. Ei tartte ihmetellä miks väitän etten muista ihmisii nimeltä/ulkonäöltä ja miksen kato päin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.