IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.08.2007 03:02

Jotenkin niin vaan väsyttää kaikki.... Ilmeni tässä yks ilta asia jota en tämän enempää mainitse tässä, mutta se ei kyl kauheen hyvä juttu ole. Huolestuttaa itseänikin.... En osaa päättää onko se vakavaa vai ei. Hmh.... Pitäis varmaan ottaa taas yhteyttä jonnekin mihin vois mennä pälisemään ajatuksistaan.... Tosin jos vastaan tulee vähänkään samanlainen tyyppi mitä se edellinen akka oli, niin tulos on plusmiinusnolla ja lähtöpisteessä ollaan.... Ko. eukon kanssa kävin jutustelemassa noin 8-9kk ajan ja joka kerta meni yli puolet ajasta siihen kun sain selittää edellisen tapaamisen aiheen sille ja kertoo kuka kukin nyt sitten taas olikaan....

Perjantaina ja lauantaina pitäisi taas tehä JV-hommia. Väsyttää ajatuskin.... Viideltä suomalaisesta pois, muutama tunti unta palloon(hyvällä tuurilla!) ja eikun jalkapatikassa kaupungille ja töihin yöksi. Sitten taas vähän aikaa unta kupoliin ja Tarvasjoelle. Jippii... Hitto kun menin lupautumaan. VÄSYTTÄÄ!

Minen jassa enää.

En osaa edes nukkua. Tai siis osaan, mutta kun en osaa nukahtaa. Nytkin väsyttää tolkuttomasti mutta tiedän että on turha mennä sänkyyn koittamaan nukkumista kun ei se uni kumminkaan tule. Olo vaan on sellainen etten kuitenkaan nukahda.

JA IHAN TURHA TULLA NEUVOMAAN MITEN SAAN UNEN PÄÄSTÄ KIINNI, VOIT NEUVOA SITTEN KUN OLET KÄRSINYT ITSE UNETTOMUUDESTA KOKO ELÄMÄSI. Tosin silloinkaan en ota neuvoja vastaan, koska suurella todennäköisyydellä keinosi on jo kokeiltu.

Suomalaisessakin... No.... Päivän sana taitaa olla piilovittuilu kaikilta. Kova harkinta menossa, vaikka opparipaikkaa tarjottaisiin, en tiedä otanko sen vastaan. En tiedä kestänkö.... En ainakaan jos pitää jatkaa sitä vitun ysistä-viiteen vuoroa! Siihen se nuppi vasta hajoaakin.... Tai sitten se hajoaa niihin muutamaan ihmiseen jotka ottaa kupoliin.

Loma? Onks se jotain syötävää? Maistuis mullekin...

Ikävä veljee ja siskoo. Eikä ainakaan kuukautaan oo mahista nähdä niitä kun korkeintaa ohimennen. Tai no veljee nyt en ainakaan tuu näkemään... Siskon voi jopa onnistuakin näkemään. (max. 5sec)

Perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.