IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.
MIKÄ SINUA VITUTTAA ..

TALVESSA
-Kylmyys. Sen takia joskus työmatkoilla vituttaa entistä enemmän se etten osaa ajaa eikä oo varaa autoon.

KEVÄÄSSÄ
-Ei varsinaisesti mikään paitsi loska.

KESÄSSÄ
- ötökät ja ukkoset kun ukkosella ei voi kunnolla olla koneella (Nörtti, MINÄKÖ? Eeenhän minä :D)

SYKSYSSÄ
- Liiat lehdet.

BUSSEISSA
- kiljuvat teinit ja karjuvat amispellet (ei, kaikki amikset eivät ole perseestä mutta usein jotkut näistäkin on keskenkasvuisia idiootteja jotka tyhmentää itteensä ryyppäämällä)

CD-LEVYISSÄ
- Hmm.. Ei mikään.

MIEHISSÄ
- Se, että jotkut miehistä on älyttömän typeriä, kusipäitä, itestään liikoja luulevia, yli-isoja kakaroita, pervoja, sovinisteja ja törkyturpia.

NAISISSA€
- "vittu mä oon hirveen ruma ja kauhee läski!!!" no OMFG maailmanloppu kun on yks finni nenässä ja yks kilo lisää siitä alipainosta. Laihuttaminen on turhaa puuhaa paitsi niille jotka tarvii sitä terveydellisistä syistä, jotkut naiset on kaksnaamasia, kieroja selkäänpuukottajia jotka hymyilee sulle mutta takana on valmis paskantaan sun naamalle. sit hirvee tohotus kaikesta, heruttelu, yliseksikkyys, silikonilätinä, kasvoleikkaukset, ylipäätään LIIKA turhamaisuus (okei, mäkin meikkaan mun omaks iloks) ja muutenkin, jotkut naiset on niin helvetin sievisteleviä ettei saa pierasta seurassa tai muuten tulee just taas se kuuluisa maailmanloppu. Ainiin, ja ei saa röyhtäillä.

HAMEISSA
- jotkut liian lyhyitä ja epämukavia

HOUSUISSA
- vaikee löytää sopivia housuja!

KORKOKENGISSÄ
- en tykkää korkkareista, tykkään paksupohjasista/korkeakorkoisista saappaista.

MAIHAREISSA
- En käytä.

VANHUKSISSA
- RÖYHKEYS! En mä rupea yhellekkään vanhukselle olemaan ekaa kertaa enempää ystävällinen jos ei voi mullekkaan olla. Yleensä kaikki vanhukset joita oon tavannu on ihan mukavia mutta on niitä muutamia valittajia, ylenkatsojia ja napisijoita. No joo vittu ootte jotain 60-110-vuotiaita ja mua vanhempia ja nähny elämää blaablaablaa MUT OIKEESTI, luulis että ootte senkin verran nähny sitä elämää että osaisitte olla muillekkin kohteliaita! Helvetti hakkaan kaikki kitisevät vanhukset sit kun ite oon joku 70-vuotias saatana. Mä en ole automaattisesti raggari vaikka näytänkin erilaiselta!

PIKKULAPSISSA
- Vapaakasvatuksen alamuodolla eli älä kasvata-metodilla kasvatetut kersat on vittumaisia. Tekevät mitä lystää ja kukaan ei saa pidettyä kuria kun ei sitä oo vanhemmatkaan tehny! Lapsillakin on vastuu vaikka ei olisikaan yhtä iso kuin aikuisilla, ja myös vanhemmilla on vastuu LAPSESTAAN! Saatana kasvattakaa niitä mukuloitanne KIITOS! Ei Mauri-Petteri kärsi siitä yhtään jos on kuri, siitä vaan kasvaa parempi ihminen.

SAIRAALOISSA
- Ei oikeestaan mikään.

LAPSUUDESSASI
- En osannut arvostaa hyvää lapsuuttani, se loppui liian aikaisin ja tein tyhmiä.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
- ei enää mikään, ennen vitutti kun oli pakko kuttua tietyt paskasukulaiset käymään (ei koske silvaa, isää eikä jonia! ne on mukavia <3)

TELEVISIOSSA
- Penn&Teller ja Manswersit ei enää tuu!

IÄSSÄSI
- Ei mikään.

Vituttaako sinua usein?
- Joskus, ei aina.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
- vähän rupes kyrpimään noissa paasauskohdissa mitä kirjoitin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.