IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.

Niijuu, vois kirjotella pitkästä aikaaKeskiviikko 04.03.2009 16:17

La oli ihan kivaa paitsi se mikälie paskanaaman roikkuminen ei ollu mukavaa (joku randomi äijä yritti iskee Minnaa ja Maijaa) ja sit mä vähän suutuin kun mua ei oikein meinattu kuunnella etc etc. Mut muuten oli mukavaa, hengattiin katseessa ja meikä vetäs lonkun ja maistiaisia mariannesta ja ville vallattomasta (marianne on HYVÄÄÄÄÄ!!!).

En jaksanu tilata enempää saatikka vetää muutenkaan lärvejä, se yks lonkkuki vaikutti kun en ollu syöny koko päivänä kunnolla. Noh, sitten me mentiin Katseesta vielä passioniin johon en enää IKINÄ toista kertaa astu! Hyi saatana mikä teiniksipaikka, tosin positiivista oli että mun sadistisuus heräs sen takia ja en väistänyt ketään ja en tyytynyt asioihin. Mut oikeesti ei helvetti, vessassaki jotkut 3 teiniä juttelee eri vessakopeista toisilleen, ei vois oikeasti omistaa tuon vähempää aivoja...

Njuu no anyway, sitten Jenni tuli meille sunnuntaina ja lähti tiistaina, mukavaa ja kivaa oli :) Harmi vaan että mulla oli töitä kun harjottelijana ei varsinaisia lomia ole. Mut ois ollu kiva jos oisin voinu viettää Jennin kanssa enemmän aikaa :( No, kerkeehän sitä sit ku se tulee sieltä Japanista :)

Sitten huomasin muuten tossa että 25.s päivä oli puoltoistavuotispäivä, unohettiin molemmat se mutta nyt viikonloppuna lauantaina pidetään sit kahestaan kiva päivä :)

Toivottavasti sit kun tulee vuos täyteen vaimolupauksesta nii ois molemmilla vapaata nii vois mennä vaikka syömään ja leffaan :3

Ainiin sit sisäisesti kyrpii välillä kun uusi ulkomaalaislaki meni läpite ja niin taitaa mennä tämä paska lex nokiakin. Isoveli todellakin valvoo ja kohta meillä onkin maailmanhallitus ja se varmaan sitten onkin "hilpeä" juttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.