IRC-Galleria

Nemimonde

Nemimonde

Randomi hullu.Tervetuloa nuoruuteni hautausmaalle.
Nyt en jaksa linkittää mut laitoin kaks vanhaa paitaa jotka on ollu kaapinpohjilla pyörimässä. Jossain vaiheessa tulee varmaan lisääkin, pitäis vaan taas varmaan laittaa tuo järjestykseen :D

Sitten löysin muuten muutaman vaatekappaleen jonka luulin hukanneeni.
Ja pitäisi muuten lihoa kun mä olen taas kuulemma laihtunut. En tykkää yhtään tästä painonvaihtelusta. No joo, osittain se voi olla kun syön pienempiä annoksia kuin ennen (ettei tuu ähky), mutta en syö yhtään sen terveellisempää ruokaa kun ennenkään ja oikeestaan napostelen hirveesti pitkin päivää.

Pitäis varmaan tehä viikon ajan ruokapäivistä niin näkis korrektisti ne määrät mitä mä syön, millon ja tuollaista.

Oispas jo joko 25.9. tai 09.10.

25.09. käväsen varmaan Jyväskylässä pyörimässä, ainakin käyn vähintään cittarissa hakemassa itselleni taas jälleen kerran ylihyvää evästä eli kuppinuudeleita :P (Onhan niitä toki LIDLinkin valikoimissa kahta laatua: kana-sieni ja muistaakseni liha mutta kun maistoin yhen kupin (kana-sieni), niin ne ei oikein ollu kunnolla imeytyny vaikka sen vaaditut 3 min. pidin ja maku oli mitäänsanomaton)

Sit 9.10. ois tyttöjenilta taas :) Pääsee taas nauttimaan älyttömän hyvästä seurasta <3 Sopivasti tulee edellisenä päivänä 80e tilillekkin :D No ääh, mä laitan joka tapauksessa osan sinne säästötilille.

Eipäs tässä oikeestaan muuta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.