IRC-Galleria

Neo-Koira

Neo-Koira

Miika Karvinen a.k.a Kiima/putnik-misha/misa

Blogi

- Vanhemmat »

Virallinen tiedote!Keskiviikko 30.11.2005 16:00

Sen paskaisen armeijavaha-animaation kolmas inkarnoiuminen tuntuu vaihteeksi taas jopa todellisuudelta. Viime yönä meni kolmeen tehdessä, ja vittu ku nauratti. Aamulla vähemmän. Vielä on töitä niin vitullisesti jäljellä, mutta edistystä tapahtui siinä määrin, että jos nyt ei ihan seisomaan ruvennut, niin sentään spontaaneja riemunkiljahduksia ainakin pääsi. Yksi kohtaus olis valmiina, toinen aika pitkälti valmis, muutamaan on kuvattu matskut ja ääniraitaa on pariin ja sit vielä paperilla on muutama.

eli näin noposasti sanottuna valmista olis ehkä sen 20%. tai 70% jos väsyn koko hommaan. Hommassa kusahtaa nyt se, että mulla ei ole toimivaa kameraa, jolla filmata lisämatskua. Ja aika ei tahdo riittää. Eikä aina motivaatiokaan.

Ilkan ruoja se vaan lähti saksaan kurlaamaan halvalla kaljalla. Mut voinpa sanoa että tätä varten on tilattu äänityksiä oikein Saksasta asti.

Rakkaat fanit, te lukuisat. Pyydän kärsivällisyyttä. Se palkitaan.

Ehkäpä...

Katselkaa sen aikaa vaikka edeltäviä osia.
http://ozkuu.iki.fi/paka/

Terveisin Miikuliini!

HYI. VITTU.Maanantai 28.11.2005 20:09

älä koskaan. KOSKAAN. Jätä kattilaa jossa on ruuantähteitä kannen kanssa lavuaariin. KOSKAAN KOSKAAN. HYI VITTU VITTU VITTU, SE VITUN MASSA LIIKKUI SIELLÄ. ja se mitä luulin kuivuneeksi riisiksi kannessa ei ollut sitä.

KÄRSINLauantai 19.11.2005 03:11

MINÄ HUKKASIN SILMÄLASINI JUURI ÄSKETTÄIN. VITUTUS ON KOVA. ONNEKSI ON TURMION KÄTILÖT.

Saatana.Torstai 17.11.2005 02:46

Mulla ei ole läväreitä eikä tatskoja eikä rastoja. Tekeekö se musta jotenkin paskemman ihmisen häh? Musta alkaa tuntuu siltä. Kaikilla siisteillä ihmisillä on vitusti kaikkii edellämainittuja. Enkö mä saa olla cool, täh? VITTU VASTATKAA! Mä vaan yritän kasvattaa partaa ja silleen erottua, vittu, sekään ei oikein onnistu. Pitää varmaa ruveta saatana lävistämään nahkaansa ja parkitsemaan sitä, vois oikeesti. Heti ku saan rahaa ni lähden Ruoskan Paten luokke tai sit Yazkan tai raakkelliekin jätkän Lassin luo, ni saa sit merkitä mut. Tatuoin kullin otsaan, tai otsan kulliin, en ole vielä päättänyt. ja lävistän molemmat.

Sen lisäks, miks ette mun kaverit valvo ja mesetä mun kanssa enää? Tuol mesessä on vaa punasia nappuloita, vaik nimii on tullu listalle lisää! :(

MÄ OON NIIN NOLIFE!!!!Keskiviikko 16.11.2005 05:23

VITTU

syväkessu.Perjantai 11.11.2005 13:22

Hohhoijaa. Eilen soittelivat peeveeltä ja kysyivät että mitä maksavat oikeudet pakaan. tää on niin tätä.

Huastattelu part 2Keskiviikko 09.11.2005 00:11

Tänään oli psykologinen tutkimus uuteen työhön(kö?) liittyen. Jännää. Käyköhän niin että muistelen tätä 20 vuoden päästä hauskana pikkujuttuna vai päivänä joka määritteli elämäni kulun seuraavalle 20 vuodelle..

helvattuLauantai 05.11.2005 14:15

Tänään pitäis lähteä hyvinkäälle. Yhtä persettä ku ei oo lunta.
- Vanhemmat »