IRC-Galleria

Netaarius

Netaarius

on erityisnuorisotyöntekijä Tuusulasta.

Lomailu on sitten mukavaa!!Torstai 24.06.2010 13:58

Netari-tv on sitten lomalla, siinä missä muutkin. Kevät meni yhdessä hujauksessa kun tekeminen oli hauskaa ja porukka kohdillaan. Näin työntekijänä voin rehellisesti sanoa olevani hyvässä paikassa.
No kesäkin kuluu valitettavasti nopeasti ja syksy lähestyy jossain vaiheessa. Syksy tuo tullessaan uusia tuulia ja Netari-tvseenkin. Lähetyspäivä vaihtuu torstaiksi aika on sama.

Yhtenä varsinkin minua koskevana asiana mainittakoon apuohjaajien hakeminen ja rekrytointi. Meillä on kolme "vanhaa" ja kokenutta apparia jotka ovat teroittaneet taitojaan jo jonkin aikaa ja ovat innoissaan jakamassa kokemuksiaan uusien kanssa. Appereille järjestetään syksyn aikana jolukuuhun asti kestävää koulutusta kahden viikon välein alkaen viikolla 43. koulutukseen kuulu myös kolmen päivän leiri.

Toisena mainittakoon Mirellan luotsaama ryhmä jossa myös minä olen mukana. Ryhmässä käsitellään tavalla tai toisella seuraavan viikon lähetyksen aihetta. Näin saadaan se oikea nuorten näkemys esille. Ryhmä on avoin ja siitä tulee kyllä infoa.

no mutta hyvää kesää minunkin puolesta kaikille ja TORSTAINA 9.9. klo 18 palataan lähetyksiin!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.