IRC-Galleria

Neveri^

Neveri^

Luni/nvr | Jawohl!

Blogimerkintä

« Uudempi -

Hallo!Perjantai 10.08.2007 16:54

Jeppajee. Ollaan kierrelty kaupoissa ihan homona, jalat on paskana ja rahaakin on menny ihan kiitettävästi. Tänään mennään semmoseen gootti/punk-kauppaan, josta tulee varmaan ostettua paljon kaikkea kivaa.

Tää hostelli on tosi jees, paljon nuorta porukkaa ympäri maailmaa. Tänään illalla on grillibileet, joista saa pihvejä kahdella eurolla + täytettyjä sieniä yms. Lauantaina mennään ehkäpä Pub Crawlille. Pointtina on, että maksetaan 10e ja sit lähdetään kiertää baareja. Ilmaseks sisään ja baarien välillä vedetään tequilaa ja vodkaa shotteina. Ja baareissa juodaan tietysti vielä vähän lisää.

Oon opetellut juomaan kaljaa. Join eilen semmoi kalja + sitruunamehuhommelin (Beck's) sekä kaks pulloa jotain marjamehukaljahässäköitä (Berliner Kindl). Tavallista kaljaa en oo vielä uskaltanu juoda, mut pakko kai se on ku vesikin on kalliimpaa ko kalja.

Ollaan liikuttu ympäriinsä lähinnä tommosella lähijunalla eli S-bahnilla. Asema on ihan hostellin vieressä ja päivälipulla saa reissata niin paljon ku haluaa. On muuten vähän eri meininki täällä noissa metroissa ja junissa. Tarkastajat liikkuu yksin ja siviilivaatteissa, tarkastusmaksu on 600e. Eipä tarvita mitään portteja tms pummilla matkustamisen poistamiseks, tarkastajat vaan siviileihin ja sakko 600 euroon ni eiköhän ala Stadissakin pummilla matkustus laskea. :)

Sää on ollu aika kuumottava. Joka päivä jotain 30 astetta, tuntuu et kokoajan pitäis olla juomassa. Eilen oltiin eläintarhassa ja oli ihan saatanan kuuma. Nähtiin mm. pingviineitä, ronsuja, seeproja, jellonia yms. Sitä kuuluisuutta, jääkarhunpentu Knutia, ei jaksettu käydä kattomassa. Ei kestäny jalat enää ja nälkäkin pukkas päälle. Lajeja on siel eläintarhas joku 1200, et ei niitä kaikkia jaksa käydä kahtomassa.

Tänään mennään tsekkaa Berliinin muurin East Gallery, joka on siis semmoi muurinpätkä täynnä taiteilijoiden teoksia. Kewl!

Nyt loppuu teh internets, lisää kirjottelen taas joku päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.