IRC-Galleria

Neveri^

Neveri^

Luni/nvr | Jawohl!

Blogi

« Uudemmat -

Hallo!Perjantai 10.08.2007 16:54

Jeppajee. Ollaan kierrelty kaupoissa ihan homona, jalat on paskana ja rahaakin on menny ihan kiitettävästi. Tänään mennään semmoseen gootti/punk-kauppaan, josta tulee varmaan ostettua paljon kaikkea kivaa.

Tää hostelli on tosi jees, paljon nuorta porukkaa ympäri maailmaa. Tänään illalla on grillibileet, joista saa pihvejä kahdella eurolla + täytettyjä sieniä yms. Lauantaina mennään ehkäpä Pub Crawlille. Pointtina on, että maksetaan 10e ja sit lähdetään kiertää baareja. Ilmaseks sisään ja baarien välillä vedetään tequilaa ja vodkaa shotteina. Ja baareissa juodaan tietysti vielä vähän lisää.

Oon opetellut juomaan kaljaa. Join eilen semmoi kalja + sitruunamehuhommelin (Beck's) sekä kaks pulloa jotain marjamehukaljahässäköitä (Berliner Kindl). Tavallista kaljaa en oo vielä uskaltanu juoda, mut pakko kai se on ku vesikin on kalliimpaa ko kalja.

Ollaan liikuttu ympäriinsä lähinnä tommosella lähijunalla eli S-bahnilla. Asema on ihan hostellin vieressä ja päivälipulla saa reissata niin paljon ku haluaa. On muuten vähän eri meininki täällä noissa metroissa ja junissa. Tarkastajat liikkuu yksin ja siviilivaatteissa, tarkastusmaksu on 600e. Eipä tarvita mitään portteja tms pummilla matkustamisen poistamiseks, tarkastajat vaan siviileihin ja sakko 600 euroon ni eiköhän ala Stadissakin pummilla matkustus laskea. :)

Sää on ollu aika kuumottava. Joka päivä jotain 30 astetta, tuntuu et kokoajan pitäis olla juomassa. Eilen oltiin eläintarhassa ja oli ihan saatanan kuuma. Nähtiin mm. pingviineitä, ronsuja, seeproja, jellonia yms. Sitä kuuluisuutta, jääkarhunpentu Knutia, ei jaksettu käydä kattomassa. Ei kestäny jalat enää ja nälkäkin pukkas päälle. Lajeja on siel eläintarhas joku 1200, et ei niitä kaikkia jaksa käydä kahtomassa.

Tänään mennään tsekkaa Berliinin muurin East Gallery, joka on siis semmoi muurinpätkä täynnä taiteilijoiden teoksia. Kewl!

Nyt loppuu teh internets, lisää kirjottelen taas joku päivä.

Berlin calling!Torstai 09.08.2007 00:18

Ollaan juotu olutta ja drinkkejä. Lämpöä on joku 30 astetta ja tänään oli aikamoinen ukkonenkin. Junat ja sporat menee ihan vierestä keskustaan. Huoneessa on kaks kerrossänkyä, vessat ja suihkut on yhteiset (tätähän me ei tietenkään tajuttu kun huonetta varattiin). Mut kaikkeen tottuu eikä se nyt niin paha juttu ole.

Tänään käytiin KaDeWessä, Euroopan suurimmassa tavaratalossa, sekä pyörittiin keskustassa. Huomenna eläintarhaan. Ohjelmassa on viikon aikana mm. muurilla käyminen, kasvitieteellisessä puutarhassa käynti, olympiastadionin katsastus yms.

Löysin ehkä maailman kuumottavimman kaupan; kahdessa kerroksessa kenkiä, suurin osa 20e tai 30e. Bootseja, lenkkareita, sandaaleita, korkkareita jne. I AM IN HEAVEN! En koskaan tienny olevani kenkäfriikki, mut kyl tollases kaupas järkevämpiki ihminen sekoaa.

Nyt vois mennä juomaan lisää kaljaa ja syömään (kahdella eurolla saa aikamoisen satsin kebabia tai falafelia). Syömällä ei siis täällä köyhdy.

Klamydia - SaksaanTiistai 07.08.2007 14:55

Me mennään Saksaan,
me mennään Saksaan koheltaan.
Me mennään Saksaan,
me mennään Saksaan soheltaan.
Me mennään Saksaan,
me mennään Saksaan mokaamaan.
Me mennään Saksaan,
suomeksi väärin soittamaan.

Niin ja tää vielSunnuntai 05.08.2007 08:10

"Tämmönen oli tuol katsomossa. Se ei oo mun."

Ainiin yks juttu vielä unohtus.Sunnuntai 05.08.2007 08:01

[23:12] <Woldfine> jee :--D lol oon ircnetin kautta

Julkaisuja sarjassamme asm-valokuvatSunnuntai 05.08.2007 07:48

Olemme ottaneet täällä paljon valokuvia ystäväni Annin järjestelmäkameralla. Siinä on objektiivi ja salama. Olemme tehneet valokuvista hauskoja modeja eli muokkauksia. On ollut mukavaa ottaa kuvia ystäväni Annin hienolla järjestelmäkameralla ja muokata niitä hauskoiksi galleriakuviksi.

Olemme valvoneet aika kauan putkeen mutta vielä ei ainakaan väsytä. Läpän eli huumorin taso on ollut korkealla jo monen tunnin ajan.

Seuraavaksi juon limppaa eli Fantaa ja irkkaan eli keskustelen mIRC-ohjelmalla ystävieni ja puolituttujen kanssa. Joitain ihmisiä en edes tunne, mutta ei se haittaa.

Dallas Superstars - Fine DayLauantai 04.08.2007 17:53

Lalalalala dii daadadaa, lalalalala fine day tonight. Kohta alkaa freestyle music-compo, jonka juryssä me Annin kanssa oltiin. Saatiin vähän credittiä siitä, notta ollaan oltu siel aika monena vuonna (taisiis minä). Tää juryn vetäjä muisti meidät viime vuodelta. \o/

Olen nukkunut paljon, ehkä liikaakin, mutta tavalliseen verrattuna vähän. Taisiis öö jotain.

Ostin CSI ekan tuotantokauden 15 eurolla. Nyt on jotain kateltavaa.

Niin ja sori Antti kun otin sun limut kylmästä ja tungin tilalle omia energiajuomiani. Hätä ei lue lakia, tiedäthän.

Assembly kuittaa.

Moi mä tulin nyt!Perjantai 03.08.2007 20:14

Niin, oon sitte nyt niinku täällä. Tulin, näen, dataan.

Ääni on vähän lähtenyt, kuulostan vähän heliumia nautiskelleelta. Mut ei se mitään hei, Fantaa ja Dynamitia on vielä paaaljon jäljellä. Kiitos Töölön apteekille siitä, että olette auki myös kolmelta aamuyöllä.

Nukkumasta tultuani meinasin vuotaa kuiviin, kun joku setä halus mitata mun verensokerin. Nyt mulla on hieno datauslaastari <3

ps. Eikö kukaan kuittaa?

LOVEE LOVEE PLANETTII LOVEEKeskiviikko 06.12.2006 22:08

Niijust. Et aamukuuteen meni taas, mut onneks sillon ei tartte maksaa bussin yölisää. Mut voin kertoa, ettei aamuviideltä oo kiva jonottaa Diskoteekkiin, johon ei sit pääse edes sisään ku on niin vitun kakara eli alle eläkeläinen.

JA SATA KERTAA Andy Moor vs. Orkidea - Year Zero (Andy Moor's First Light Remix) koska se on niin messevä biisi.

Ja BUSSI! Oottekos koskaan tampannu bussissa? Suosittelen lämpimästi, koska siellä myös oli lämmintä. Kiitos Lucky Strike, en kyl ala silti polttaa tein tuotteita vaik olikin kiva bussi.

Jalkoja säräkee, sattuu, tekee kipiää. Ja unettaa. Mut tulipahan taas oltua :D

Assysatoa..Sunnuntai 06.08.2006 21:41

On aika koota yhteen se, mitä Assyiltä jäi käteen. Fiilis oli mahtava! Ja kiitos niille, jotka kuvas mein poppeja. :p

Compojen tasosta sen verran, että musiikkicompoissa taso oli mielestäni aika laimea edellisiin vuosiin verrattuna. Sen sijaan 64k:ssa ja demoissa taso oli aivan älytön! Parhaita demoja vuosiin, ja tällä kertaa jaksoi kaikki katsoa läpi, vaikka pilkinkin kyllä aika-ajoin väsymyksestä. Kiitos kaikille tekijöille, teitte mahtavaa työtä! Niin, ja ruotsalaisethan ne taas vei voitot. :(

Ja sitten pieniä quoteja, jotka tiivistävät tunnelman:

<Lasiviitta> HÄLYTYS JOIN ÄSKÖN SIKALANPUHDISTUSAINETTA!!!
<Dravor> loton numerot on siis kahdeksan
<Mikrosofti> vittu siinä oltiin jollain 20 hengen porukalla, kun wemmu tuli jostain kävelyltä siihe :D
<SeekA> ketkä tuol yhes "jutus" juostaa mistä tulee matsit
<TGunner> mä rippasin just äänet mun syntymävideosta
<rnn> mikä tää on tää biisi ku soi areenalla nyt?
<Mikrosofti> Irkkaako wemmu?

Ja jos tämä juttu ei auennut, niin öö... Tule itse kokemaan se väsymyksen ilmapiiri ja juttujen taso.

Lopuksi vielä festivål ja

HARJA TIPPU! (www.hausmylly.com/pipi5.html)
« Uudemmat -