IRC-Galleria

NghtAnimal

NghtAnimal

PiikkiElukki
Onko se niin liikaa pyydetty, että jos ollaan leffassa, niin ollaan myös sitte turpakiinni eikä saatana kälätetä koko ajan. Myös ne karamellipussit/muut rehut vois jättää suoraan narikkaan, eikä rapistella niitä koko ajan. Ooorrait, samoin se paskalle haiseva popkorni pitäs kokonaan kieltää lailla. JOS minä haluaisin haista rasvalle/mädäntyneelle, niin todennäköisesti oisin töissä mäkkärissä.

Nauraa saa jos on huumoria. Ne "vittu mikä mulkku" -huudahdukset voi jättää sinne omien pikku nielurisojen syövereihin, varsinkin jos ko. huudahdus ei liity asiaan. EI SE ELOKUVATÄHTI SITÄ KUULE! Me kanssakatsojat kylläkin.

Onko oikeasti ihan pakko jättää elokuvat ilman ikärajoja?!? Tämä siksi, että elokuvanautintoa huimasti karsi se, että koko salin (yli puolet) pikkuriikkiset lapsukaiset revähti hillittömään hihitykseen jos elokuvassa näytettiin pehmoseksiä. Ja mitä helvettiä siitä pitää tehdä NIIN ISO numero, jos screenillä sekunnin murto-osan vilahtaakin palli/penis!? Parempi ois tottua, saattaa olla, että sitä on myös vanhempana luvassa IRL.

Ja suurimman vitutuksen tarjoaa ne, joille on niin saatanan vaikeaa jännittää se sulkijalihas* sen verran piukeelle, että se kananmunanhajuinen paska ei sieltä kesken kaiken kaasuunnu ulos!!!!!!!!!

Kylläpä vaan, näillä eväillä pärjäänkin sitten seuraavat kymmenen vuotta ilman leffateatterin kaipuuta. Seuraavaksi menen laittamaan pyykkikoneen päälle, että saan tämän popkornikananmunapaskaällövitutuksen-hajun pois vaatteista.

*http://www.tohtori.fi/?page=6625671&search=sulkijalihas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.