IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

http://tahtikartta.com/ilkea-horoskooppi/Sunnuntai 22.02.2009 09:59

NEITSYT 23.8. - 22.9.

* Luonteenpiirteet: Pikkutarkka yksityiskohtiin takertuja, joka ei näe metsää puilta.

* Raha: Onnistut tulemaan toimeen pienelläkin budjetilla, koska venytät penniä ja lasket kaiken rahassa sekä tingit naurettavimmissakin pikkuostoksissa.

* Työ: Olet juuri se tyyppi, jota työpaikalla nimitetään pilkunnussijaksi. Olet huomionkipeä ja hakeudut mielelläsi kaiken keskipisteeksi, mutta koska ihmissuhdetaitosi ovat nollassa, hoidat sosiaaliset tilanteet työpaikallasi ala-arvoisesti. Sovit tuhertamaan tilastoja ja taulukoita sekä vetämään projekteja, joissa ei tarvita vuorovaikutustaitoja.

* Rakkaus: Neitsyet elävät yleensä yksin, koska materialisteina he eivät kykene tuntemaan rakkautta. Kierrä kaukaa ainakin kalat, oinas ja härkä, joiden kanssa onnistut tekemään molempien elämästä helvettiä. Mikäli välttämättä haluat parin, keskity kauriin-metsästykseen, koska hän on ainut, jonka kanssa sinulla voisi synkata edes yhdellä tasolla: sängyssä.

* Seksi: Vaikea kuvitella tylsempää rakastelukumppania kuin neitsyt, joka nukahtelee kesken aktin. Jos saatkin jonkun houkutelluksi kanssasi lakanoiden väliin, kyllästyy hän
sinuun alta aikayksikön. Kauriin kanssa voit kokea yksittäisiä kiihkeitä hetkiä, mutta älä kuvittele että saisit muodostettua kestävää ihmissuhdetta.

:(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.