IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

pervoja murkkujaLauantai 08.07.2006 00:59

loikoilin tässä sänkyllä ja sitte säikähin ko huomasin että joku möttiäinen yrittää ryömiä minun rintsikoihin!! ei vittu että säikähin, huitasin sitä ja nousin ylös notta mikä vittu se oli... ei sitä näkyny sänkyllä, ja sitte alko kainalosta pistää ni eikös vain se ollu sielä, eikä millään meinannu lähteä vaikka huijoin ko hullu... sitte se katos...vähän ajan päästä se ryömii tulehmaan lattialla. lättäsin sen saatanan paskiaisen niin kuoliaaksi ko vain sain... hyi hitto!!!

hyihyihyihyihyihyihyihyihyiHYIIIIIIIH!!!!! HYIIIIIIIIHYIIIIIIHYIIIIIIH!!!!!! YÖK! nyt tässä mietin että mistä se tuli ja onko niitä täällä lisää jossain ja tuleeko ne sitten yöllä taas vainoamaan minua... HYYYIIIIII HITTO!

minun olkapäitä kuumottaa...... xD no joo, poltin ne pajalassa, ko olin kerranki pukeutunu vähän kevyemmin... *huoh* :p

AI NIIN!!! ku tässä ei ole ollu mitään animeja ladattavana ni päätin tutustuttaa itseni johonkin uuteen sarjaan... katoin että mitähän animeja animesukilla on ladattavana, KIBA vaikkutti mielenkiintoselta... nyt olen kattonu kaks jaksoa, ja ihan hyvältä vaikuttaa jees. siinä on semmonen herttanen pappa joka nauraa hauskasti :D muun muassa.

ei muuta, huomenna taas töitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.