IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AURINKO!!!Tiistai 30.10.2007 14:32

omg aurinko! aurinko! aurinko paistaa!!! (suoraan silmiin kylläkin, mutta ei se haittaa!!)

ai että

sain eilen luettua new moonin loppuun. okein hyvä loppu, ei tullut sellainen fiilis että pitäisi saada tietää mitä sen jälkeen heti tapahtuu... :D

yksi kohta nauratti taas niin paljon, en tiedä johtuiko väsymyksestä vai mistä, tämä tulee aikas lopussa, joten pieni spoilervarning!:

I looked away, out the dark window, trying to control the panic before it gave me away.
"Look, marriage isn't exactly that high on my list of priorities, you know? It was sort of the kiss of death for Renée and Charlie."
"Interesting choise of words."


en of spoil spoil. haha, nauroin tuota ääneen, melko pitkäänkin xD huaah.....

nyt shoppiiiiiing! <3 ja sitten japanin tunnille :p

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 22:34

kylläpäs tuli yhtä äkkiä taas jotenki inhottava olo... '^'

noh, anyways......... kamppailen tässä erään julisteen kanssa... luulisi että pystyisin parempaankin. noh, ehkä tästä tulee ihan jees, kohdeyleisön huomioonottaen.

huh, kohta on new moon luettu, menipä tilanteet taaaas ihan mullin mallin yhdessä silmänräpäyksessä. onneksi otin tuon opistolle mukaan, kun valokuvaus loppuikin hieman aiemmin tänään..... ja huomenna sitä ei ole ollenkaan, wuhuu! x3 voisi käydä vähän ostoksilla huomenna aamusta. kolmelta japania ;_;

repesin tälle niin pahasti!Sunnuntai 28.10.2007 03:53

Embry opened the passenger-side door. "In you go," he said cheerfully, hauling me up from the ground with one hand and stuffin me into my seat. He appraised the available space. "You'll have to ride in the back," he told Jared.
"That's fine. I got a weak stomach. I don't want to be in there when she blows."
"I bet she's tougher than that. She runs with vampires."
"Five bucks?" Jared asked.
"Done. I feel guilty, taking your money like this."
Embry got in and started the engine while Jared leapt agilely into the bed. As soon as his door was closed, Embry muttered to me, "Don't throw up, okay? I've only got a ten, and if Paul got his teeth into Jacob..."
"Okay," I whispered.

nauroin oikeasti ääneen tuolle xD huhhuh. new moonista siis. Embry ja Jared löivät tuota ennen juuri vetoa, kumpi voittaa tappelun, Paul vai Jacob....

kappas...Lauantai 27.10.2007 20:34

kuvani sitten voitti tuossa otakun ja konekon piirustuskilpailussa :333 hyuhuu!
mukava yllätys, tulee ne rahatkin tarpeeseen...

KIITOKSIA KAIKILLE MINUN KUVAA ÄÄNESTÄNEILLE IHAN SIKAMEGASUPERPALJON!!! '3' <3 *halipuspus*

(kaikki vaan ostamaan sitä paitaa sitten ensi vuoden puolella ;3 )

varoituksista huolimatta......Lauantai 27.10.2007 00:58

mulle sanottiin että new moon on tosi surullinen..... mutta että tämmöstä! tsiisus.... eilen luin about 100 sivua, ja tosi iloisesti alkanut tarina saikin todella ikävän käänteen. ihan kuten twilightissäkin, tosin tässä vielä ikävämmän.

***spoil spoil spoil*

...

Edward jättää hyvästit Bellalle, se ja sen perhe lähtee forksista lopullisesti. ja se lupaa bellalle että tuntuu kuin mikään ei ois muuttunu, ihan niinkö niitä ei olis ikinä ollukaan. ja sitte se vain lähtee.
illalla ennen nukkumaan menoa luin tuota, ja huomasin, että se oli todella ahdistavaa. Vaikka mie olen kattonu monia elokuvia, monia tv-sarjoja, kuunnellu kappaleita yms. mitä kertoo erosta, mie en ole oikein itte pystyny ajattelemaan miltä toisesta tuntuu tulla jätetyksi. omia kokemuksia ei oikein ole. tuota kohtaa lukiessa kuitenki, ja sen jälkeen ko edward oli lähteny, mulle tuli tosi ahdistava ja epätoivonen olo. en tiedä mistä se johtu.... ehkä siitä miten hyvin meyer oli twilightissa kuvannu edwardin ja bellan tunteita ja suhdetta. dramaattisemman tästä teki vielä se, miten kirjassa tuon tapauksen jälkeen yhdellä sivulla luki vain keskellä "october", seuraavalla november, seuraavalla december, ja sen jälkeen january. tosi dramaattista, mutta pakko myöntää että se tehos aika hyvin. siitä sai käsityksen miten aika vain meni, ja sinä aikana ei tapahtunu mitään, se aika oli vain tyhjyyttä....... olen nyt sivulla 200, ja nyt näyttää jo vähän paremmalta, onneksi. ahdistavaa lukea vain kuinka bella rupeaa jo muistuttamaan zombia. mutta pakko jatkaa vain lukemista, ja odottaa koska edward ilmestyy takaisin kuvioihin ^^'

*** end of spoil spoil spoil*

ah, coheedin uus levy on niin loistava, loistavuuksia esimerkiksi
No World For Tomorrow
The Hound (of blood and rank)
Feathers
Justice in Murder

kohta bikbrathöör

pikatreeniTorstai 25.10.2007 19:36

aijaijai, tuntuu mukavasti etureisissä..... onko sellaisia? noh, reisissä kuitenkin, polkaisin kirjakaupassa juuri....... TWILIGHT JA NEW MOON OVAT VIHDOINKIN MINUN!!! MOHHAHHAHHAHHAHHAAAAAA!!!!!

huhhuh, ärsytti vähän matkalla... kun siinä on sellainen ihan hiiiiiillitön ylämäki. ja kun olin ihan hyvässä vauhdissa siinä, ajattelin että jes, menee kepeästi, niin eikös vaan sieltä kulman takaa hurauta joku kuupo tielle, katsomatta että pitäisiköhän varoa pyöräilijöitä... ni meitin piti jarruttaa nopeus nolliin siinä sitten...... ja sitte piti ähkiä ja puhkia se mäki ylös :p paska.

ostin myös tsubasan 12. osan ja xxxholikin 8. mut hitto, en tiedä mistä aloittaa, kun ajattelin että voisin lukaista tuon twilightin läpi sillai ja sitten siirtyä new mooniin, mutta toisaalta houkuttelevaa jatkaa vaan suoraan new moonista..... argh!

ja pitäisi tehdä vielä yks typografian juttukin huomiseksi... >_>

tyylikäs musavideo :DKeskiviikko 24.10.2007 23:36

http://www.youtube.com/watch?v=novN-7Qzt_o

soitettiin toi biisi radiossa ja kehoitettiin tutustumaan videoon... ;)

MULTIAUDIORGASMI!Keskiviikko 24.10.2007 20:06

ettepä ikinä arvaa mitä oli eteisessä odottamassa kun tulin kotiin..... :D kerkesin jo säikähtää että entä jos se ei olekaan kerennyt täksi päiväksi, mutta eeeeei, sieltä se coheedi kurkkasi kirjekuoren sisältä... ja ei muuta kuin kuulokkeet päähän, "nupit kaakkoon" ja levy pyörimään.
ai että!

AI ETTÄH!!!

*pöks*

mmmmmmm milk shake~~Keskiviikko 24.10.2007 00:40

ah, huomenna, huomenna se on täällä!!!
- ai mikä?
- no coheed and cambrian uus levy, DAAA!!!! ja kellä on iltaan asti tunti? >_> ette ikinä arvaa...

huokaus.... yay, sain kolmannen tilaustyön valmiiksi. piittääpi vaan skannata se.
(btw ne joille olen pistänyt postia että ovat valmiina nuo niin odottelen edelleen maksua. en postita niitä ennenkuin maksu näkyy tililläni!)

haha, ei mulla ole rahapulaa ei ^^' no ei oikeasti, kyllä mulla rahaa on :D ... "mulla on". mutta kuitenkin voisi saldo näyttää paremmaltakin. huokaus, nuihin meyerin kirjoihin meni ihan mukavasti rahaa..... hitto, pitäis edelleen laittaa tuo houkutus huuto.nettiin. olen niin saamaton taas... >_>

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 22:18

http://uk.youtube.com/watch?v=JYNRhzX6gw8 reps xD aika epävireessä, mutta silti niin hauskaa...