IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

i love swedenTiistai 03.10.2006 13:12

that's right beibet. kävin viikonloppuna pellossa, ja käytiin sitten pellohallenissa ostamassa vään ruokaa niin siinä oli sellanen pieni pahvinen pömpeli missä oli dvditä ja pisti silmään semmonen anime-kansi... näytti niin hienolta että päätin ottaa mukaani, taisi olla kyseessä kino's journey tai joku semmonen, vol 1. kattoin sitte huviksi muutki ni ei hele..... samurai champloo voljyymit 2 et 3!!!
ja ette ikinä arvaa paljonko nämä kaikki maksoivat... mohohohooo...
noh, minäpä kerron......: 6,40€/dvd!!!!! kuuuuuus. ja. neljäkymmentä!!!!! per levy!!!!! no kannet oli tietty på svenska, mutta äänet oli japan eller english, ja tekstitki sai suomeksi... huaaa.... ja todella hauskaa myös se että pellohallen on pelkkä känänen ruokakauppa ruotsin pellossa. paikka josta vähiten odottaa löytävänsä jtn tällaista.

huaaaa!!!!! :D


ja muihin aiheisiin. innostuin eilen piirtämään kuittarilla. siis without pencil, honey! kerrassaan hauskaa ja vapauttavaa... mjuah. sain myös hieman aloitettua sen mangaskabaprojektini ruutusuunnittelua. ei hele, tuntuu vähän että en kerkeä tehä sitä ajoissa... varsinki ko on koulua ja kaikkea. tämä on niin tätä. on ollu helevetti kesästä asti aikaa tehä sitä ni mie alan vasta viime tingassa. viddu!

uusia kursseja alkoi tällä viikolla. eilen oli luentoa plastiseen sommitteluun johdattelusta, ja nyt olen grafiikkaohjelmistojen tunnilla.
joo-o, pitäs vissiin keskittyäkki.... pitäs..... joo-o...

ei muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.