IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

matka lohikäärmeiden maailmaan.....Keskiviikko 30.05.2007 21:51

joo, noh, viime viikonloppuna tuli pelattua vilman ja antin kanssa älypäätä. sitten siellä oli yks kysymys, että mitä vuodenaikaa dragonlance-kirjoista tuttu raistlin majere vihaa?
no voi vihtori, kerrankin kun olisin voinut päästä pätemään niin enhän minä tietenkään muista... ja vastasin syksy.....

oikea vastaus on muuten kevät, btw. eli tiedän tämän nyt, ei tarvitse tulla muistuttamaan. aika noloa sinänsä, sillä raistlin on ihan ehdoton ykköslempparihahmoni tuosta sarjasta.... ja vaikka olenkin lukenut nuo kirjat viimeksi joskus yläasteella, niin OLISIHAN TUO NYT PITÄNYT TIETÄÄ!!!

no joka tapauksessa tämä hirvittävä nöyryytys innoitti minua hieman, ja kävinkin tänään lainaamassa syyshämärän lohikäärmeet. jospa saisin revittyä jostakin aikaa lukeakin... kirjojen lukeminen on jäänyt niin vähälle viime vuosina.

en muistanutkaan kertoa eilisestä..... otti niin päähän.... kun olin töissä, koko aamu oli niiiin hiljainen, ja sitten radiossa sanottiin että tunnin päästä sitten tulee juttua kemin sarjisfestareilta. no minä että haa, pitääpä olla kuulolla... noh, mitä muutakaan siinä vois olla, pitää kuitenkin olla siinä putiikissa eikä asiakkaan asiakasta..... noh, tunti menee, ja juuuuuri kun se sarjisjuttu alkaa, ni hillitön tenavalauma rynnii sisään ja ihan hillitön hälinä! ja kun ne lähti pois ja sain taas selvää mitä radiosta tulee niin alko kappale....
"noniin anni, hengitä syväääään......."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.