IRC-Galleria

Nieidanine

Nieidanine

gradu-tuskat

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

varoituksista huolimatta......Lauantai 27.10.2007 00:58

mulle sanottiin että new moon on tosi surullinen..... mutta että tämmöstä! tsiisus.... eilen luin about 100 sivua, ja tosi iloisesti alkanut tarina saikin todella ikävän käänteen. ihan kuten twilightissäkin, tosin tässä vielä ikävämmän.

***spoil spoil spoil*

...

Edward jättää hyvästit Bellalle, se ja sen perhe lähtee forksista lopullisesti. ja se lupaa bellalle että tuntuu kuin mikään ei ois muuttunu, ihan niinkö niitä ei olis ikinä ollukaan. ja sitte se vain lähtee.
illalla ennen nukkumaan menoa luin tuota, ja huomasin, että se oli todella ahdistavaa. Vaikka mie olen kattonu monia elokuvia, monia tv-sarjoja, kuunnellu kappaleita yms. mitä kertoo erosta, mie en ole oikein itte pystyny ajattelemaan miltä toisesta tuntuu tulla jätetyksi. omia kokemuksia ei oikein ole. tuota kohtaa lukiessa kuitenki, ja sen jälkeen ko edward oli lähteny, mulle tuli tosi ahdistava ja epätoivonen olo. en tiedä mistä se johtu.... ehkä siitä miten hyvin meyer oli twilightissa kuvannu edwardin ja bellan tunteita ja suhdetta. dramaattisemman tästä teki vielä se, miten kirjassa tuon tapauksen jälkeen yhdellä sivulla luki vain keskellä "october", seuraavalla november, seuraavalla december, ja sen jälkeen january. tosi dramaattista, mutta pakko myöntää että se tehos aika hyvin. siitä sai käsityksen miten aika vain meni, ja sinä aikana ei tapahtunu mitään, se aika oli vain tyhjyyttä....... olen nyt sivulla 200, ja nyt näyttää jo vähän paremmalta, onneksi. ahdistavaa lukea vain kuinka bella rupeaa jo muistuttamaan zombia. mutta pakko jatkaa vain lukemista, ja odottaa koska edward ilmestyy takaisin kuvioihin ^^'

*** end of spoil spoil spoil*

ah, coheedin uus levy on niin loistava, loistavuuksia esimerkiksi
No World For Tomorrow
The Hound (of blood and rank)
Feathers
Justice in Murder

kohta bikbrathöör

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.