IRC-Galleria

Niinuzka

Niinuzka

Fuck You, I won´t do what You tell Me to

Tunnepuolenjuttuja! :)Lauantai 28.06.2008 21:06

Hahaa ja LOL
Voishan sitä toki mököttääkin ....

Eilen juteltiin kämppiksen kanssa miesseurasta ja jotain siinä sitten koitin kertoa, että ei sitä ihan jokaista pidä kelpuuttaa.

Loppukaneetti oli että " ... tää on kato näitä tunnepuolen juttuja, jos sitä raahaa kenet vaan mukaansa ni aamulla sitä on ihan paskana"
Mutta kämppis tiesi kertoa, että ei se siitä ole kiinni, jos aamulla on ihan paskana ni se johtuu vaan viime öisestä huonosta seksikokemuksesta :)
Jutut on taas olleet tasolla, erittäin matalalla semmosella :)

Eräs idiootti tässä jonkinaikaa sitten rikkoi sydämeni aivan totaalisesti, repi sen mun rinnasta irti, heitti bensaa ja tulta perään ja syötti sioille palamisesta syntyneet tuhkat.
Mutta ei sen niin väliä, ihmisten pitäisi muistaa että what goes around, comes around.

Hetken aikaa jaksoin olla suhteellisen paskana saamastani erittäin epäreilusta ja laskelmoidusta paskasta kohtelusta, mutta mitä enemmän olen asiaa miettinyt niin olen todennut kaksi asiaa.
1) En moista lehmänpaskakasaa olisi elämääni kaivannut, jos ihminen ei kykene olemaan rehellinen itselleen ni tuskin se on sitä muillekaan.
Ja
2) Itse pelasin korttini niin, että voin mennä hyvillä mielin nukkumaan, tiedän että olen ollut reilu ja rehellinen. Sääli etten saanut samaa takaisin, mutta loppupeleissä se kääntyy sen huoripukkivalehtelijan tappioksi.

Ehkä kuulostaa katkeralle, mutta enpä ole aikoihin ollut näin onnellinen :)


Ja kuten sanoin, tää on näitä tunnepuolen juttuja LOL REPS ROLF OMG LOL PLZ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.