IRC-Galleria

ei muuta ku <3 <33 bailataan =)Perjantai 19.12.2008 13:04

Matkailualan pt, matkailuvirkailijaksi

Olen valmistunut matkailualan perustutkinnon matkailuvirkailijaksi, josta kehittämässä oman alan asiantuntijoita kansainvälisissä ja monikulttuurisissa toimintaympäristöissä.

Matkailun koulutusohjelman teemat liittyvät mm. liiketoiminnalliseen ja johtamisosaamiseen, matkailun alueelliseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen sekä kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen erityisesti kielitaidon muodossa. Matkailualan pt, ei ole valmiiksi annettuja syventävien opintojen vaihtoehtoja, vaan opiskelija suuntaa opintojaan sille alueella, jonka hän opiskelujensa aikana havaitsee itselleen sopivimmaksi. Matkailun koulutusohjelma linkittyy läheisesti myös useimpiin matkailualan pt, matkailuneuvonta- myynti ja muihin koulutusohjelmiin.

Suomenkielinen matkailun koulutusohjelma tekee tiivistä yhteistyötä englanninkielisen vastaavan koulutusohjelman kanssa. Tämä takaa kansainvälisen ja monikulttuurisen oppimisympäristön koko opiskeluajan. Osan opinnoista voi suorittaa kansainvälisenä opiskelijavaihtona, samoin ammattitaitoa edistävän harjoittelun voi suorittaa ulkomailla.

Omnia matkailuala innovatiiviset oppimisympäristöt mahdollistavat monimuotoisen oppimisen työelämälähtöisissä, autenttisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.


Työtehtävät

Matkailunalan virkailijaksi valmistuneiden tehtäväkenttä on laaja ja kansainvälinen. Valmistuneet matkailualan pt voivat sijoittua matkailualalla suunnittelu-, markkinointi-, myynti- ja kehittämistehtäviin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.