IRC-Galleria

Hmm..Lauantai 18.07.2009 19:50

Niih, suunniteltiin ton kolleegan (kirjotetaanko se noin?) kanssa baarireissua tälle iltaa vaan taianpa perua koko homman. Ei innosta. Nyt kun on näin hyvä sää niin mukavampi vaan ratsastella nuita heppasia ja puuhastella Juuson ja Simban kanssa. Vois käyä kyllä meressä uimassa illalla. Joskus sitten ku ei oo enää niin paljon ihmisiä siel niin voi ottaa Juusonki mukaan.

Eilenki illalla houkuteltiin terassille vaan eipä silloinkaan kiinnostanu lähtee. Lähin sitten Roopen kanssa maastoon ja oli kivaa. Ihanan viilee kesäilta ja aurinko laskemas. Mentiin jopa aika kovaa kuopilla kun Roopekin innostui :). Mukava kaikinpuolin vaan olla kotona ja tapella ton miehen kanssa :D.

Tosin hyvä vaan jos nyt jaksais olla ihan rauhallisesti ja ottamatta niin tulis taas tosta opiskelusta sitten syksyllä jotakin.

Enkä kyl aina ymmärrä ihmisiä. Jos ilmoituksessa lukee että "opiskelija" niin miks ihmeessä tarjotaan 600€/kk vuokra-kolmioita? Tokihan minä semmoseen. Sais Juuso ja Simbakin töihin lähtee et ois vara tommosessa asua. Onneks on kuitenki jo nyt jonnii verran töitä tiiossa niin ei ihan pelkän opintotuen varaan jäähä. Vai ei siltikään ihan nuin kallista.. Yhtenä suunnitelmana oli jo lopettaa nuitten kämppien ja tukien hakeminen ja rueta hakemaan rikasta maajussia. Hoituis noi molemmat samalla+sais hevoselleki kämpän ;). Vaan ei, ei se oo hyvä suunnitelma. Jos joku kiltti setä/täti haluis taikoa meille uuden kodin niin kiva ois. Tosin, enpä oo vieläkään opiskelupaikkaa ees vastaan ottanu ja nyt taas semmoinen päivä ettei kiinnosta ees ottaakkaan eli jospa vaan jäis töihin tänne näin niin ei tarviis huolehtia mitään tyhmiä juttuja. Yksinkertaista.

Ja asiasta kolmanteen. Simballa on oma elämä tällä hetkellä pöytäliinan alla.. Välillä myös kaapin päällä ja joskus taas ikkunalla.. Siis niin, että puol kissaa roikkuu ikkunasta pihalle. Ja nyt se sammu sinne pöytäliinan alle.. kummallinen elukka.

Jorinat sikseen. Ylös, ulos ja Juuson kanssa jumppasarjaa rakentamaan! Kerkiää viel sen tehhä ja Roopen verkata ennenku Vilma tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.