IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

PalkkapäiväTorstai 07.05.2009 09:53


Onkohan ne sössineet palkanmaksussa? Tai voi toki oolla, että ne on maksaneet mun sisääntehdyt tunnit - en tiedä, miten niillä on tapana. Tuli suht muhkea tili, tosin, pistin sen melkeen heti matalaksi, kun maksoin kaikki laskut ja jopa mun MasterCardin laskun kokonaan pois. Tuli suhteellisen hyvä mieli, mutta, mikäli ne nyt maksoi ne sisäänteot, se tarkoittaa sitä, että ens kuun alussa tuleva liksa on mitätön, koska enhän ole silloin töissäkään ollut - siis, loppukuun palkkajakso alkaa 15.pvä ja menee kuun loppuun ja minähän lähden 17. pvä Skotlantiin ja menen töihin takaisin vasta 27. pvä. Onhan siinä jopa errr... *laskee* on siinä kolme työpäivää. =P Tai neljä, jos se viidestoistakin nyt siihen kuului.

On kuitenkin suht hyvä fiilis, kun sai kaikki laskut yms hoidettua. Ja Masteriakin voi taas vinguttaa -.- Paha paha asia!

Nyt voisi sitten päättää, hankkisiko valkeita kuiturastoja vai punaiset piilarit itselleen palkinnoksi hyvin jaksetusta työjaksosta. Vai ostaisiko molemmat? Ah, tätä elämän vaikeutta. \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.