IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Irrationaalisia asioita?Lauantai 09.05.2009 21:49


Asioiden haluaminen on jännää. Materialistina tykkään kaikista kivannäköisistä tavaroista - tosin, ette te minun asunnostani paljoa ns pölynkerääjiä aka paperipainoja (esim posliinisia otuksia, joien ainoa funktio on näyttää söpöltä) löydä - ja olen valmis maksamaan niistä. Materia on helppoa asia, mikä käsitellä, sitä on helppoa haluta - ja haalia.

Sitten on toisenlaiset asiat, sanomiset. Sitä on ehkä ajoittain turhankin suora laukomaan omia totuuksia julki, oli ne sitten hyvää tai pahaa. Niin se on helppoa, mitä nyt joskus tulee kurjiakin seuraamuksia, mutta ehkä sen kanssa elää, eipähän jää asiat epäselviksi - vihaan niinsanotusti nuorallatanssia, epävarmuutta, ainakin itse.

Sitten on vielä ihmiset ja ihmisiin liittyvät halut. Aina kysytään, miksi. Ärsyttävä kysymys - paitsi, jos esittelen sitä itse, tietenkin! Minä tykkään monenlaisista ihmisistä, monella eri tapaa. Tarvitseeko minulla olla syitä sinänsä? Sopiiko, jos sanon, että koska minulla on tänää mustavalkeat raitasukat? Tai, koska ulkona sataa? Eikö se riitä, että minä nyt vain sattumoisin haluan, tai tykkään muuten vain? MIKSI?! Ehkä olen mielenvikainen, sitten, tai sitten minulla on ihmisten suhteen paska maku tavalla tai toisella, mutta antakaa minulle "syntini" anteeksi. Tuskin teen sitä tarkoittaen pahaa ainakaan. Voiko se edes olla "pahaa"?

Tykkään ja haluan, koska vasemman käteni pikkusormen kynsi on poikki ja koska tuuli käy tänään etelästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.