IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

NukkumattiMaanantai 11.05.2009 00:36


Olen vakuuttunut siitä, että mr Nukkumatilla on kaksi erilaista säkkiä kainalossa. Toisessa on sitä perinteistä unihiekkaa, joka alkaa kutkaan simmuja ja alkaa unettaan. Se toinen on piripussukka, jota vihaan yli kaiken. Kun pitäisi alkaa hiljalleen väsyttään ja siirtymään maate, niin sitä vain sigahtelee ympäriinsä eikä unesta ole tietoakaan.

Olisi aamuvuoro huomenna, eli neidin pitäisi pogota joskus neljältä ylös keittelemään kahvia yms ja viiden tienoilla loikkia pihalle ja lähteä pyörällä töihin. Tässä istun, kuuntelen musiikkia ja mölisen turhuuksia mesessä. Periaatteessa pitäisi alkavalla viikolla onnistua tempaisemaan vielä pari kuudentoista tunnin tuplavuoroa, mutta voi olla, että jää haaveeksi. Viikko on aikaa - syökää, juokaa, naikaa? - ja yksi nyt on pakko tehdä. Viikon päästä olen kaukana poissa. =)

Matkustamiseen liittyen, sain viimeinkin ostettua jopa paluulentoliput. British Airlines'n nettisivu on perC, ja jostakin syystä mun Master'n varmistaminen oman verkkopankin kautta kusi, vaikka urhoollisesti olen koettanut raplata saittia muutamaan otteeseen tänään ja eilen. Oli sitten turvauduttava Travellinkkiin ja ärsyttäviin, turhiin palvelumaksuihin. No, se on vain rahaa, kaiketi.

Kun rahasta on jälleen puhetta, menin taas harjoittamaan ihastuttavaa harrastustani, eli nettishoppailua. Punaiset piilolinssit ja valkeita kuiturastoja inc alkavalla viikolla \o/

"Don't look surprised there was no disguise
You know where I stood from the start
So stop - look around you
You're right back where I found you
Take back your cold and empty heart"
(Wumpscut - All Cried Out)

ja on muuten helvetin hieno biisi. Tosin, Wumpscut vain coveroinut Alison Moyet'n biisiä (vuodelta 1984), mutta parempi tämä kuin originaali =P \o/ <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.