IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Nukkumatti & piripussiMaanantai 11.05.2009 06:00


Niin, eihän tästä yöstä tullut taas hevon v****akaan. Tässäpä istun, idlaan, en tee mitään, tai jos teenkin, niin näprään hiuksia ja päässä raksuttaa tyhjää. Hiljalleen voisi kuitenkin alkaa harkitsemaan slow motion aamutoimia, pistäisi kahvin tulemaan viiden minuutin hidastuksella; mittaisi veden varmuuden vuoksi pariin kolmeen kertaan, unohtaisi, montako mitallista laittoi kahvinpuruja ja kaataisi purut takaisin pussiin ja aloittaisi uudestaan - joskus näin käy kyllä vahingossa...

Hajamielisyys on muutenkin ihan veikeä asia. Toki harvinaisen ärsyttävä, kun ajatuksissasi lasket esineen X kädestäsi keksiessäsi jotakin "jännempää" tekemistä kotona. Kuluu hetki, tai toinenkin, ja koet tarvitsevasi esinettä X. "Niin, mihinkähän laitoinkaan sen...? Muistan, kun seisoin tässä se kädessä..." ja sitten muistikuvat katkeavat, mutta luonnollisesti sitä ei näy siinä. Sitten etsitään kissojen ja koirien kanssa, kunnes alkaa suorastaan v***ttaan. Jossakin vaiheessa se vain ilmestyy.
Tosin, minullahan on oma teoriani siitä, miten asiat menevät. Kutsun sitä kotihaltiaksi. Se nappaa huyomaamattani omaisuutteni ja piilottelee niitä! Kun nukun öisin, se tykkää tehdä solmuja mun hiuksiin - mikä selittää sen, että nti näyttää aina suhteellisen paljon peikolta aamuisin. Ja se tykkää sotkea, kun olen poissa! Heittelee vaatteita ympäri asuntoa. >.< Masentava otus. Ja luonnollisesti, kotihaltioitahan ei näe, niistä vain tietää, että ne ovat olemassa.

En ole lapsellinen, miten niin?

Kello olisi kolme. Herätys soisi tuossa tunnin kuluttua. Ehkä siis aloitan sen kahvin kanssa tällä erää. ja sitten sössisi silmät punaisiksi, kun koettaa asettaa piilareita, yay.

Hajamielisyyttä ei, muuten, toki sovi sekoittaa valikoivaan muistiin. Se on tyystin eri asia. Kirjoittanen siitä joku toinen päivä, kun on aihetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.