IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Pyykännyt tässä muutaman koneellisen illan saatossa. Violettia, punaista, valkeaa, mustaa... Tuli mieleen muutama kummallinen seikka, joita en oikeasti ymmärrä.

Pyykkipussit. Siis, rei'itetty kankaasta tehty pussukka, jonka sisään voi tunkea esim rintaliivit pesun ajaksi. Pussukan käyttö estää kaaritukien tunkeutumisen ulos kankaasta ja ko. vaatekappaleen hajoamisen - ja todennäköisesti myös koko pyykkikoneen hajoamisen, eli käyttö on suositeltavaa. Mutta, miten helvetissä semmonen kangaspussukka VOI estää metallisen kappaleen ulostunkeutumisen toisesta kangassiivusta?? Siis... wut...? Olen pohtinut tätä aina pyykätessä useamman vuoden, eikä minulla ole vieläkään mitään käryä, miten ihmeessä se on mahdollista.
Todettu on, että sen täytyy olla jonkun insinöörin keksimä seikka - mutta tarkoittaisiko se myös sitä, että se ei default-asetuksena myöskään toimisi, mutta sehän toimii? Ja kuka sen sitten on keksinyt? Ja miten!? Vai onko se yleisen ajattelutavan luoma illuusio, että se auttaa, mutta että oikeasti kaaritukien pursuilu ulos rintsikoista on silkkaa onnen kauppaa?

Toinen asia. Mun Helloween-paidat.

Kuvioidut paidat pitää kääntää nurinpäin ennen koneeseen laittamista. Kyllä, näin on tehtävä, jotta ne säilyisivät parempikuntoisina pitempään. Mikä mun Helloween'n paria bändipaitaa sitten vaivaa? Joka ikinen kerta, kun pesen ne koneessa, ne ovat AINA kääntyneet takaisin OIKEINPÄIN, kun otan ne ulos koneesta ja ripustan ne kuivumaan. Mikään muu paita ei menettele näin. Onkohan ne riivattuja ja vaativat käytöksellään jotakin pihkuran kuivapesua - joka muuten sukkaa, lukemani perusteella.

Pyykkääminen on sitten ihmeellistä touhua. =O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.