IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Hei, ei sulla sattuis oleen vaseliinia?Torstai 14.05.2009 21:44

Eilen taas sattui ja tapahtui.

Keskiviikkoilta, klo 21n jälkeen kyselin muutamalta paikalliselta ystävältä/tuttavalta, sattuvatko he omistamaan vaseliinia. Samaan hengenvetoon tosin lisäsin, että myös vaseliinipitoiset liukkarit käy.

Kiitos, hra nimeltämainitsematon, mutta voit pitää sen mansikanmakuisen...

Ennen kuin kysymys aiheutti turhan paljon hämmennystä, selitin kuitenkin kiltisti tilanteen. Ostin joku aika takaperin Gosh'n nestemäistä, vedenkestävää eyelineria. Eilettäin satunnaisesti tiputteli vettä, joten pyyhkäisin kissunsimmut sillä ensimmäistä kertaa ja lähdin kahvistelemaan. Ei siinä mitään, hienopa tavaraa, pysyi mallikkaasti naamassa kiinni, leviämättä ja tahraamatta yhtään. <3

Tilanne sai ikävän käännöksen, kun koetin iltasella kotona saada ko. mömmöä irti. Ei lähtenyt silmämeikinpoistoaineella - samalta valmistajalta. Ei toiminut saippua. Väri vain hitusen haalistui ja siinä kaikki. Googlailin ja koetin etsiä ratkaisua ongelmaani mesessä ja irkissä valittamisen ohessa, mutta suht turhaan. Olin valmis kokeilemaan myös vaseliinilla poistamista - jotkut väittivät jossakin foorumilla, että sillä irtoaisi vedenkestävät pakkelit turvasta, mutta tiedä häntä - mutta koska vaseliinia ei löytynyt siihen hätään äkkiseltään jostakin lähettyviltä, totesin, että siinäpä sitten olkoon. Eli, torstaiaamuna sitten töihin samoilla rajauksilla, mitä nyt hitusen paikattuna, sillä huomasin, että ko. mömmö irtoaa naamasta ainakin rapsuttamalla. Mutta silmien rapsuttelu kynnellä ei kuulostanut kauhean innostavalta, joten en jaksanut kokeilemista enempää.

Onnistuin tänään polkaisemaan keskustaan tliden jälkeen. Samaiseen puljuun, eli Sokoksen meikkiputiikkiin, mistä olin kyseisen hirviömömmön ostanutkin. Selitin tilanteen myyjättärelle, joka sitten tuuppasi tassuihini "vedenkestävien meikkien poistoon" tarkoitettua kasvovettä vai mitä ikinä olikaan - siniseltä se pullossa näytti. Kysyin pariin otteeseen, että lähteehän se nyt ihan varmasti tällä sitten ja myyjätär kovasti vakuutteli ja kehoitti antaa aineen hetken vaikuttaa ennen poistamista meikin päältä. POistuin kaupasta tyytyväisenä.

En tiedä vielä, toimiiko ko. neste vai ei. Minulla on "tatuoidut" rajaukseni yhä päällä - voiko meikkiä olla päällä? (tuli-vain-mieleen-loppukommenttioikku)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.