IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

Dressing up: hate666 vs Stripping: <3Lauantai 16.05.2009 14:21


Inhoan aamuja. Miksi? Aamuisin yleensä täytyy pukeutua. Pukeminen on tympeää ja inhottavaa. Ja niin välttämätöntä, jotta voi lähteä shoppailemaan puuttuvia asioita reissua varten. Tai no, ehkei KAIKKI katsoisi pahalla, jos lähtisi puolipukeissa liikenteeseen, mutta jotkut virkapukuiset voisivat kiinnostua turhankin paljon - haittaako se, jos on univormu-fetissi? Come closer, cloooseeeerrrrrr! =)

Pukeminen on vapaa-aamuina lähes samanlaista kuin mitä se on krapulassa. Pistää sukan jalkaan ja sitten löhöilee aloillaan aiheutuneesta liikkumisen tuskasta tai sitten koodaa jotakin aivan muuta - tällä hetkellä näemmä kirjoitan tätä ja puhun turhuuksia ircissä. (Ooh, sain oikean irtohihan ja vasemman sukan päälle!) Arkiaamut, kun on menossa töihin, vaatteet vain lentää päälle ja sitten kirmataankin jo pihalle - en tosin tarkoita sitä, että heräisin viimetingassa, sitä vain notkuu ilman rihman kiertämää niin pitkään kuin mahdollista.

Riisuminen taas... Ehkä se johtuu minun aivoistani, mutta se on paljon mielenkiintoisempaa ja hauskempaa. Luonnollisesti, varsinkin jos sitä EI tee yksinään, mutta saan jotakin kummallisia kiksejä riisuutumisesta yksinänikin o.O Taisin juuri tunnustaa avoimesti olevani jonkin sortin perverssi - vai oliko vielä joitakuita, jotka eivät tienneet tätä?

np: Feindflug - Neue Sieger

Reippaan musiikin kuunteleminen aamulla - aamu on silloin, kun herää, oli kello sitten vaikka iltapäivällä neljä! - tosin auttaa jopa sitä pukemista. Itse asiassa se auttaa ja jopa nopeuttaa kaikkia toimituksia. On se JÄNNÄÄ - eikös kaikki ole nykyään JÄNNÄÄ?

EI Dargaard'a enempää, plx, mroeh Feindflug, plx!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.