IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

793 (Slaget om Lindisfarne)Perjantai 19.06.2009 16:34


Omanlaisensa sota tämä kodin pikasiivouskin. Niiin piokaversio, että ehtii kirjoittamaan jopa päiväkirjaan =P Sitä vain rauhassa istuksii koneella ja tahkoaa Viking Clan'a FaceBookissa ja Einherjer & Enslaved soi henkeen sopien. Väärin? No ei varmana ole!

Alkuperäinen juoni oli viettää koko turha juhannus yksinään ja idlata kotona tehden, mitä tykkää. Mutta nyt sitten tuleekin vieraita - tai ainakin yksi - tuosta naapuripitäjästä. Mikäs siinä.

Alkuperäinen juoni oli sekin, että viettäisin juhannukseni selvinpäin. Mutta nyt sekin siitten kusi. Kävin kaupassa ystävän edesauttamana eilettäin Tiiriössä asti. Jotenkin kummasti, aina jos eksyy kauppaan autokyydillä, sitä tuhlaa ihan mielettömästi rahaa! 103€ -.- Noh, rahatilanne on luonnollisesti suht perseestä, joten kaivoin toisen luottokortin taskusta ja VINGUTIN. Mukaan tarttui myös Olipa Kerran Ihminen-dvd-box - nyt mulla on Ihminen JA Elämä! Joka tapauksessa, jääkaappiin muutti asustamaan 24 kpl feral druidieja, siis Kurhia. Se siitä selvästä kalenterijuhlasta - tai no, tokihan niitä voi pitää koriste-esineinäkin, pakkohan ei ole juoda, pakko on vaan kuolla jossakin vaiheessa. Sitten on lohenpyllyä ja muuta semmoista juhannussälää. Ei mun jääkaappiin nyt mahdottomia kuitenkaan mahdu.

Baariin EN lähde. Tosin, eihän tätä tallaista kannattaisi sanoa. Vituiksi menee kuitenkin.

Ehkä sitä tulee katsottua leffoja. Muutama kauhuleffa tullut hankittua - kuten Dog Soldiers. Ihmissudet ovat ihunia ja ko elokuva saraltaan helvetin hyvä. Mutta, eihän sitä yksin uskalla katsoa =S Pakko odottaa, että tulee vieraita. =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.