IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

SyntymäpäiväSunnuntai 28.06.2009 00:41


Juhlin: en mitenkään.
Sijainti: yksin kotona.

Syy: Allekirjoittanut on shoppaillut sen verran railakkaasti esinäisistä syistä, että parempi vaan olla juopottelematta ainakin - varsinkin, kun huomattu on, että neidin ryyppyreissuilla palaa aina turhankin reippaasti rahaa (tipin antaminen on kivaa taksilla ajelusta puhumattakaan >.<).

Tässä sitten tarkoitus olisi karsia tyystin tuollainen muuten-vaan viikonloppujuopottelu. Ei sovi mulle - ai, SOPIIKO se sitten jollekulle? Ei se mikään punishment ole, että nyt en ole missään. Ei hotsita. =) Toki, jos jotakin erikoista kehittää syyksi, niin sitten voisi ehkä muutaman. Tai jos lähtee johonkin muualle kuin HML. Olettaen, että rahatilanne näyttää hitusen paremmalta kuin mitä nyt.

Mitä sitten on tullut shoppailtua? No... tilasin Jenkeistä sellaisen kivan replikamiekan, joka on melkein itseni mittainen - miekalla pituutta 52" eli ~132cm ja itsellä 168cm.

Lisäksi viime päivinä on tullut tutkailtua ns tekotatuointien tekemistä. Tuli tilattua yhdestä putiikista Hellsingistä ns tatuointilakkaa, mutta se osoittautui parin päivän tutkimisen jälkeen ehkä hitusen liian heikoksi, eli se ei kestä ihoon kohdistuvaa mitään hiertymistä. Esim piirrettäessä johonkin nivelkohtaan se on jonkin ajan kuluttua poissa - tai osittain irtoillut =S Täytynee mennä paikalliseen teatteriliikkeeseen ilmoittamaan tädille, että haluaisin sittenkin tarvikkeet myös ihon kuviointia varten. Hain samaisesta liikkeestä (on muuten sellainen kuin www.roolipakka.fi) perjantaina maalia ja kiinnityspuuteria, jotta saan rinnassa olevan lohikäärmeeni piilotettua. Suhteellisen hyvin se onnistuikin sitten, kun kokeilin. =)

Viime päivinä mieltä on askarruttanut kaikenlaiset kummat kysymykset, kuten, mikä liima tarttuu polykarbonaattiin ja onko Hämeenlinnassa liikkeitä, jotka myyvät airsoft-varusteita =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.