IRC-Galleria

Nirnaeth

Nirnaeth

~Lady Malina Rivendare~

MaanantaitMaanantai 20.07.2009 16:55


Sataa vettä, se on ihan ok.

Sain asiat kaupungilla hoidettua, tosi jees. Olihan niitä jopa kaks pikavisiittiä.

Mutta

Joku saatanan homo on pöllinyt mun pyörän meidän lukitusta pyörävarastosta. Lievästi nousi adrenaliinitaso veressä, kun menin sinne aamupäivästä ja että mit vit helv. Soitin heti ensimmäisenä taloyhtiölle - oli pakko tarkistaa, että eihän pyörävarastoa pitänyt vielä siivota rikkinäisistä/merkkaamattomista pyöristä. No ei, se on vasta perjantaina se, eli taloyhtiö ei ollut kähveltänyt sykkeliäni.

Ko. pyörävaraston ovi on lukollinen, avaimet löytyvät vain talona sukkailta. Suht HC tiirikoija täytyy olla, jos ura-avaimen tiirikoi, joten en oikeasti usko moista mahdolliseksi. Ovessa ei myöskään ole merkkejä mistään väkivallasta. Mutta, on, että miksei ne vielä hienommat, avoimet pyörät ole kelvanneet sille, joka minun sykkelini nyt on vienyt? Alkaa tuntumaan henkilökohtaiselta vittuilulta. "ÄHÄHÄHÄHÄHÄÄH! Nyt ei pääse punapäähoro toihin!" -.-

Haluan uskoa, että joku on vain aamusella, töihin lähtiessään epähuomiossa ottanut omansa sijaan mun omani. Punainen naisten kevytmaastopyörä näyttää olevan suht suosittu - mitä tuossa vilkuilin, niin sieltä löytyy ainakin kolme tai neljä muuta samantyyppistä. MUTTA, luulisi nyt, että jonkun toisen henkilön pyörä tuntuu perseen alla hitusen kummalliselta.

Ellei aamuun mennessä näy, pitää tehdä rikosilmoitus, ei varmaan muu auta.

Vittu, mitä paskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.