IRC-Galleria

Rakas päiväkirjani...Keskiviikko 04.07.2007 16:49

Tänään herättiin aamulla aikaisin (klo7.30) koska tuolla viereisessä puussa asustavat linnut lauloivat (suom. rääkkyivät) Sinin hereille.. Pirskatti sentään ko saisi nukkua pitkään aamulla niin ei sit millään nuku. Tai no on siinäkin puolensa kun ajoissa nousee ylös niin ehtii tehdä yhtä sun toista päivisin.. (esim. siivoilla) Puoli ysiltä olin jo lattiat kuurannut täällä eilisillan jäljiltä oli kura jälkiä joka paikassa kun tytöillä oli sillanen pieni uima-allas tossa nurmikolla ja sit juostiin sisään ja ulos ees taas tietenkin multasilla kengillä ja paljain varpain.. Ja kastui vaatteita muutamat kun piti vielä viimeiseksi vaatteet päällä mennä sinne pluttaamaan.. vaikka oli tullut jo kylmä ja laitettiin vaatteet päälle enkä tajunnut heti kaataa sitä vettä pois altaasta joten ei muuta kuin pesuun nekin vaatteet heti :( *vihaa turhaa pyykkiä*
Mutsi soitti tossa tunti sitten ja uhosi tulevansa kylään illalla.. vitsivitsi... mukavaahan se on kun äitiliini tulee käymään ja juo vaikka pari kuppii kaffetta..
Isäntä lähti tossa eilisiltana "työkomennukselle" kestää matka noin 10kk .. Nooh kyllä noita komennuksia on tässä ollut muutama jo aiemminkin joten kaipa sitä sitten jaksaa taas tämänkin.. Ja onneksi alkaa ne työt, niin eipä siinä ehdi paljon miettiin mitään muuta kuin muksuja ja töitä :) oma elämä *no activity*
Ja enpä taida olla aiemmin maininnut asiasta, että tehtiin äijän kanssa pieni virhe.. Ladattiin koneelle war of warcraft-peli :D ja sitä pelailen aina iltaisin kun saan ipanat nukkumaan tai sitten kun juniori nukkuu päikkärit :) On muuten todella kiva ja monipuolinen, viihtyisä yms ylistyssanoja peli..:) Ja siihen ei kyllästy kun niin paljon siinä on vaihtelua ja eri hahamoja yms.. Suosittelen kyllä kaikille kokeiltavaksi..
Mutta nyt meen laittaan sapuskaa kun toi pikkunenkin nukahtii vissiin tuonne niin saa rauhassa tehtyä safkaa, ilman apuria.

Moikkelis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.