IRC-Galleria

Kevättä rinnassa...Maanantai 07.04.2008 17:01

Jihaa, rock`n roll =)
Tulipa siis käytyä rokettirollia jytäämässä paikallisessa. Wild Willie and the big deal is ROCK =)
Ja miulla oli pää kipiä ja jalat kans. Hauskaa ja rentouttavaa oli kyllä =) Kiitos viimeisest Minnille, Mintulle ja Anskulle ja Lissulle =)
Lapset...ah niin ihanat lapset pitää mamman kiireisenä. Pienin on saanu vähän rytmiä elämään, ts. nukkuu kohtalaisesti nyt yötkin. Puuro oli se taikasana meillä. Nooran uhmasta en viitti ees kirjottaa....aargh :(
Kesä se tulla jolkottaapi!

Viime kirjoituskerrasta onkin jo aikaa....Sunnuntai 27.01.2008 12:20

Niin se aika vaan vierähtää =)
Ihanaa kun vihdoinkin tuli kunnolla lunta! Oli jotenkin luonnotonta laittaa lapselle kurahousuja päälle tammikuussa.
Tässä jo odottelen 8. päivää, lähden Kiiran ja Jennan kans sillo Helsinkiin! Jenna menee katsomaan polleja ja sit muuten vaan shoppaillaan, syödään hyvin ja nukutaan hotellissa. Tai Kiirahan sen päättää että nukutaanko vai valvotaanko =)
Ukollakin alkaa siitä just sopivasti talviloma jonka vietto on vielä ihan auki. Ois mukava päästä kotiympyröistä välil jonnekin muualla mut eiköhän myö taas tässä kökitä =)

Tip tap!Perjantai 14.12.2007 11:11

Joulua täällä jo odottelen =) Kiva kun Noorakin on jo sen verran iso likka että osaa odottaa joulua. Meille tulee Joulupäivänä sukulaisia syömään mutta aattona mennään valmiiseen pöytään.

Kiiralla alkaa tulla jo vähän rytmiä päivään ja öihin. Neiti vetäsee tällä hetkellä onneksi yhden 6 tunnin unipätkän illasta aamuyöhön. Siitä sit loppuaamu menee vaihtelevalla menestyksellä.

Tarttis laittaa nuo lahjat varmaan paketteihinkin...jotenka lahjapaperia tästä etsimään.

Hei vaan hei! =)

Marraskuukin jo kohta lopuillaan....Maanantai 19.11.2007 00:25

Hei vaan hei!
6.11.2007 meille sit syntyi toinen suloinen tyttö! Iskällä on nyt isyysloma pidetty ja huomenna koittaa arki. Kaikki on sujunut ihan suht hyvin, mitään odottamatonta ei ole ollut. Odotettua siis oli tuo Nooran uhmaaminen ja mustiskohtaukset mutta niistäkin on selvitty ilman suurempia kuhmuja :)

Pikku neiti on valloittava paketti. Mie isse olen toipunut synnytysurakasta jo aika hyvin.

Joulua siis kovasti jo odotan! Niin ja tietysti ristiäisiä jo pidetään Itsenäisyyspäivänä.

Terkkuja täältä kaikille ihanille ystäville jotka tätä lukee :) Olette mielessäni.

Vähiin käy ennen ku vähenee =)Maanantai 22.10.2007 01:24

Siis päivät. Tänään tasan 3 viikkoa laskettuun aikaan, kääks! Olo on hiukan tukala välillä, kenkiä ei meinaa saada itselleen jalkaan saati sit Nooralle :)
Alkaa talvikin tehä tuloaan, ulkona pakkasta. Sais tulla luntakin niin tulis valosampaa.
Meil on huomen kaikilla parturit, saa nähdä mitä neiti on hiustenleikkuusta mieltä. Jos sais sit vaik valokuviakin tänne aikaseks.
Mut nyt nukkumaan, heips kaikille tuttuloille! =)

Hei vaan hei!Maanantai 17.09.2007 23:38

Sataa sataa ropisee, tilitili....joo-o, missäs luuraa ne kauniit ja kuulaat syyskelit?
Töissä nyt lomien jälkeen kolmatta viikkoa ja ihan ok välil sekin. Arki tuntuu välil aika raskaalta mut eiköhän täst selvitä. Ja myö hullut viel alotetaan tähän rumbaan viel lattiaremonttejakin =)

Tänään ajattelin että enää 7 viikkoa laskettuun aikaan. Voinee sanoa hyvästit näille hyville yöunille mitä nyt on ollu. Kääks.

Eipä miul itseasiassa ollu mitää kummempaa, kunha ajattelin tännekin välil jotai horista. Vointi siis ok niin miulla kun muillakin, paapero muksii mahassa välil aika kovaakin.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille tätä lukeville =)

Kun syksy saa....Tiistai 28.08.2007 16:31

Ihanaa!! Syksy! Siis miehän oon syksyihminen...ja varsinkin nyt kun tuntuu että mitä viileempi sen parempi :)
Tää viikko vielä lomia pitämättä ja ens maanantaina koittaa arki hetkeksi. Töihin siis ja Nooraa saa taas herätellä joka päivä hoitoon :/ No, vajaat 5 viikkoa vainen ja sit alkaakin äippäloma.

Noora on syöny nyt toooosi huonosti jokusen päivän. Mittasin äsken ja mittari näytti 37.4 lämpöä, sama jatkui eilisen päivän. Tiiä sit mikä on, tekeekö hampaita vai onko joku lievempi vatsatauti??? Serkkupojat kun oli vatsataudissa..on siis saattanut sieltä tarttua.

Niin ja mukavia uutisia...Rakas ystäväperheeni tuli Kossilta vihdoinkin Suomeen takas!! Ei vaan olla vielä nähty mutta het kun mahdollista niin nähtään. Heitin lapsiakin oli kova ikävä.

Mutta nyt pötkähtää hän hetkeksi, vielä on mahdollista ottaa nämä päivätorkut :-D

Heissulivei!Keskiviikko 15.08.2007 02:02

Läkähtyy hän. Hikoilen kun pieni porsas koko päivän ja lyllerrän menemään kun ankka ;) Mahaa siis on ja jalat on turvonneet kun norsulla. Kovin on siis eläimellistä menoa.
Nooran kans vietetään päivät pitkät kun ukko painaa töitä, tuplaa ja tuplaa...siis vuoroja. Tänään latasin tuon meidän pienen puljun täyteen vettä ja menin sinne likan seuraksi istumaan :) Viilensi mukavasti kun tunnin istuin siel ja Noora mätti ämpärillä vettä päälle. Äidin pikku touhutiina, pesi varpaatkin ;)
Käytiin Jennan kans Tallinnassakin viime viikolla ja matka oli oikein mukava ja rentouttava. Tulipahan syötyä aineskin. Ei tee nyt lihaa mieli :)
Huomen Noora meneekin pitkästä aikaa hoitajalle ettei tulisi ihan viikkotolkulla taukoa. Onhan meillä kuitenkin 9 päivän hoitosopimus/kk. Ihanaa, pääsee siivoomaan! Saa varmaan tunnin välein käydä suihkus.
Joo, nyt lopettelen löpinät. Vilkutuksia kaikille tuttuloille!

Mökiltä kotiin...Lauantai 04.08.2007 01:07

Tultiin tänään. Vaik piti olla sunnuntaihin mut ei ollu oikein lapsiystävällinen paikka. Piha oli täynnä juuria ja ranta kiviä..ja sit kaik veden lämmittelyt sun muut..ei ollu miun heiniä lapsen kans, aikuisporukalla kyllä kiva paikka.
Tulipahan kuitenkin nautittuu luonnonrauhasta. Noora oli mummolla pari päivää ja mökkeiltiin Jennan kans sit kaksin.
Hirvee myrsky oli ma ja ti, tuuli vonkui ja vettä satoi. Mut nyt tuli taas hyvät kelit!
Jeps, eipähän tänne kummempii...Ainii Hensu, olit laittanu ihania kuvia! Kyl tein Ilona on sit sulonen nappisilmä =)

Läkähtyy hän.Lauantai 28.07.2007 01:05

Meillä on tämä kämppä ihanan hiostava pätsi. Tai sitten miun mahan kohdalla on patteri. Tai hormoonit sekaisin =) No mut kuuma miul on kuiteskin.
Kateellisena tänään katoin kun mukulat temmelsi uima-altaassaan, jos oisin kehdannu ni oisin liittyny seuraan. Tosin vähäisetkin vedet ois varmaan tullu pois kun ryhävalas hyppäis joukkoon.

Ihana kuitenkin katsoa noitten tenavien, siis Nooran ja Jimi serkun touhuja. Vaikka toinen on kun kuu ja toinen aurinko niin usein leikit menee hienosti yksiin. Ja mukavaa kun meillä on seuraa ja asuvat vielä lähelläkin! Minnan kans on mukava aina turista ja lapset leikkii "siinä sivussa". Heh, joopa joo. Vilkutukset vaan sinne ylä tattikumpuun =)

Muille kans, tää mamma poistuu suihkuun. Taas.