IRC-Galleria

Vähiin käy ennen ku vähenee =)Maanantai 22.10.2007 01:24

Siis päivät. Tänään tasan 3 viikkoa laskettuun aikaan, kääks! Olo on hiukan tukala välillä, kenkiä ei meinaa saada itselleen jalkaan saati sit Nooralle :)
Alkaa talvikin tehä tuloaan, ulkona pakkasta. Sais tulla luntakin niin tulis valosampaa.
Meil on huomen kaikilla parturit, saa nähdä mitä neiti on hiustenleikkuusta mieltä. Jos sais sit vaik valokuviakin tänne aikaseks.
Mut nyt nukkumaan, heips kaikille tuttuloille! =)

Hei vaan hei!Maanantai 17.09.2007 23:38

Sataa sataa ropisee, tilitili....joo-o, missäs luuraa ne kauniit ja kuulaat syyskelit?
Töissä nyt lomien jälkeen kolmatta viikkoa ja ihan ok välil sekin. Arki tuntuu välil aika raskaalta mut eiköhän täst selvitä. Ja myö hullut viel alotetaan tähän rumbaan viel lattiaremonttejakin =)

Tänään ajattelin että enää 7 viikkoa laskettuun aikaan. Voinee sanoa hyvästit näille hyville yöunille mitä nyt on ollu. Kääks.

Eipä miul itseasiassa ollu mitää kummempaa, kunha ajattelin tännekin välil jotai horista. Vointi siis ok niin miulla kun muillakin, paapero muksii mahassa välil aika kovaakin.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille tätä lukeville =)

Kun syksy saa....Tiistai 28.08.2007 16:31

Ihanaa!! Syksy! Siis miehän oon syksyihminen...ja varsinkin nyt kun tuntuu että mitä viileempi sen parempi :)
Tää viikko vielä lomia pitämättä ja ens maanantaina koittaa arki hetkeksi. Töihin siis ja Nooraa saa taas herätellä joka päivä hoitoon :/ No, vajaat 5 viikkoa vainen ja sit alkaakin äippäloma.

Noora on syöny nyt toooosi huonosti jokusen päivän. Mittasin äsken ja mittari näytti 37.4 lämpöä, sama jatkui eilisen päivän. Tiiä sit mikä on, tekeekö hampaita vai onko joku lievempi vatsatauti??? Serkkupojat kun oli vatsataudissa..on siis saattanut sieltä tarttua.

Niin ja mukavia uutisia...Rakas ystäväperheeni tuli Kossilta vihdoinkin Suomeen takas!! Ei vaan olla vielä nähty mutta het kun mahdollista niin nähtään. Heitin lapsiakin oli kova ikävä.

Mutta nyt pötkähtää hän hetkeksi, vielä on mahdollista ottaa nämä päivätorkut :-D

Heissulivei!Keskiviikko 15.08.2007 02:02

Läkähtyy hän. Hikoilen kun pieni porsas koko päivän ja lyllerrän menemään kun ankka ;) Mahaa siis on ja jalat on turvonneet kun norsulla. Kovin on siis eläimellistä menoa.
Nooran kans vietetään päivät pitkät kun ukko painaa töitä, tuplaa ja tuplaa...siis vuoroja. Tänään latasin tuon meidän pienen puljun täyteen vettä ja menin sinne likan seuraksi istumaan :) Viilensi mukavasti kun tunnin istuin siel ja Noora mätti ämpärillä vettä päälle. Äidin pikku touhutiina, pesi varpaatkin ;)
Käytiin Jennan kans Tallinnassakin viime viikolla ja matka oli oikein mukava ja rentouttava. Tulipahan syötyä aineskin. Ei tee nyt lihaa mieli :)
Huomen Noora meneekin pitkästä aikaa hoitajalle ettei tulisi ihan viikkotolkulla taukoa. Onhan meillä kuitenkin 9 päivän hoitosopimus/kk. Ihanaa, pääsee siivoomaan! Saa varmaan tunnin välein käydä suihkus.
Joo, nyt lopettelen löpinät. Vilkutuksia kaikille tuttuloille!

Mökiltä kotiin...Lauantai 04.08.2007 01:07

Tultiin tänään. Vaik piti olla sunnuntaihin mut ei ollu oikein lapsiystävällinen paikka. Piha oli täynnä juuria ja ranta kiviä..ja sit kaik veden lämmittelyt sun muut..ei ollu miun heiniä lapsen kans, aikuisporukalla kyllä kiva paikka.
Tulipahan kuitenkin nautittuu luonnonrauhasta. Noora oli mummolla pari päivää ja mökkeiltiin Jennan kans sit kaksin.
Hirvee myrsky oli ma ja ti, tuuli vonkui ja vettä satoi. Mut nyt tuli taas hyvät kelit!
Jeps, eipähän tänne kummempii...Ainii Hensu, olit laittanu ihania kuvia! Kyl tein Ilona on sit sulonen nappisilmä =)

Läkähtyy hän.Lauantai 28.07.2007 01:05

Meillä on tämä kämppä ihanan hiostava pätsi. Tai sitten miun mahan kohdalla on patteri. Tai hormoonit sekaisin =) No mut kuuma miul on kuiteskin.
Kateellisena tänään katoin kun mukulat temmelsi uima-altaassaan, jos oisin kehdannu ni oisin liittyny seuraan. Tosin vähäisetkin vedet ois varmaan tullu pois kun ryhävalas hyppäis joukkoon.

Ihana kuitenkin katsoa noitten tenavien, siis Nooran ja Jimi serkun touhuja. Vaikka toinen on kun kuu ja toinen aurinko niin usein leikit menee hienosti yksiin. Ja mukavaa kun meillä on seuraa ja asuvat vielä lähelläkin! Minnan kans on mukava aina turista ja lapset leikkii "siinä sivussa". Heh, joopa joo. Vilkutukset vaan sinne ylä tattikumpuun =)

Muille kans, tää mamma poistuu suihkuun. Taas.

Hellurei!Tiistai 24.07.2007 17:44

Kiireistä tää loma-aika :-D Eilenkin olin kotona vasta kuuden pintaan kun aamusella lähdettiin neitosen kanssa liikkeelle. Oltiin uimarannalla ja kunhan pärräiltiin, mukana oli myös Jenna ja Niko.
Ens viikko meneekin sit mökkeilyn merkeissä ja odotankin kyllä totaallista "luontoelämää", on siis ihan MÖKKi ilman mukavuuksia. Tosin valmis ruokapöytä on joka päivä.
Sit seuraavalla viikolla oliskin Tallinnan reissu Jenskulin kanssa.
Ei käy pitkäveteiseksi tämäkään loma.
Just laskeskelin että enää 15 viikkoa raskautta edessä, huih miten nopsaan aika menee! Kohta meillä on taas pää punaisena karjuva sinappilinko <3
Jaahans, ja nyt meen "nyrkin ja hellan väliin" eli tekemään armaalleni ruokaa...heh.
Vilkutukset tuttuloille!

Sunnuntaita odotellessa :-DKeskiviikko 11.07.2007 11:14

Hihaa, sunnuntaina juna kohti Helsinkiä rakkaan kummityttöseni kanssa, syöminkien jälkeen kohti stadikkaa ja volkat täysille :-D Maanantai vielä täyspäinen shoppailupäivä ja iltajunalla kotiin.
Eilen oli oikeen "call 911 nanny" -ilta. Neitimme oli sit varmaan tosi yliväsy ja hmm....mielenkiintoinen uhmakohtaus sit nostetiin päällensä ihan tuolla rossossa. Kyllä hiukan hävetti kun piti sit kantaa rimpuileva ja kirkuva lapsi ulos rauhottumaan. Ei sit halunnu istua meidän pöydässä millään vaan vinkui leikkipaikalle. No sinne sit pääsikin kun meidän ruoat tuli, kävi välillä närkkimässä ranskiksia tms. No meni ehkä 3 minsaa kun joku tuntematon täti kesäkadulta tulee ja kysyy että "onks tää karkulainen teidän?" Ihan jos oisin voinu vajota maan alle....Hävetti kyllä niin kovin.
En ymmärrä miten likka onnistui livahtamaan, siel on kuitenkin painava ulko-ovi jonka kanssa itsekin taistelin.
Kauppareissu meni myös yhtä pyllylleen joten eilinen päivä oli kaikkiaan tooooosi mukava.

Noh, tää päivä taas parempi?

T: "huonoäitifiiliställähetkellä"

Hellou!Maanantai 09.07.2007 16:53

Jooh...töitähän riittäis vaan ei motivaatiota. Vettä sataa TAAS, eilen kastuin nooran kans kaks kertaa silleen ihan kivasti. Ja sit on kiva kun vettä tulee kunnolla niin neiti ei siitä välitä mitään vaan haluaisi jatkaa vaan kiikkumista, huoh...
Kiitoksia kahdelle tietokonenörtille sinne kaukopäähän, luette tätä kuitenkin kohta :-D
Hauskaa sadepäivän jatkoa teitille ja palaillaan!

Heinäkuu jo pitkällä....Perjantai 06.07.2007 01:37

Selkäkivusta kutakuinkin toivuttu. Viel viikko töitä ja sit koittaa vapaus työmaalta!!! Ihana ajatus että enää syyskuu siel oltava ja sit jää oottamaan poksahdusta :-D
Kohta enää viikko Metallicaan ja Himiin...JAIKS! Ihan tät mammaa jännittää. Innostuukohan masunasu rokkaamaan :) Apulannasta ei liiemmin välittäny kun olin sitä kuuntelemassa teltalla. Tääl on siis nää bigbändit nääs.
Kesää odotellessa....