IRC-Galleria

NoraNora

NoraNora

käyttääks joku tätä vielä :D hei

Rakastan kaikkia!!!!Torstai 26.07.2007 18:17

..koska olen hiton onnellinen. Ei haittaa hetkeäkään vaikka syksy tulee ja koulu eli työharjoittelu alkaa, sillä muutaman viikon päästä (ellei aiemmin) kotini ei sijaitse enää Lohjalla. Hommasin työharjoittelupaikan Itä-Pakilasta, joka on just pyöräilymatkan päässä Pukinmäestä, jeiiiiii!!! Ja kovin suureksi harmikseni omistaja pitää lomaa 20.8. asti, joten multa jää nyt viikko vähemmän aikaa opiskella työelämää kuin muilla. Kylläpä vituttaa. :D:D:D:D

Ja jos nyt vielä jotain ihanaa mainitsisi niin työt päätin lopettaa ens torstaina, siis ihanaa kesälomaa reilu pari viikkoa, ois paras olla aurinkoista kerpele. Onneks ne festarit on siinä vaiheessa jo käyty, ettei tarvitse sitten olla krapulassa lomalla. (:)) sulkuhymiöt on parhaita.

Sitten mä löysin kaupasta jäätelöä joka on tehty mun lempijukurtista ja mulla on sitä puol litraa. Täytyy muuten lihottaa itteensä vielä vaik kymmenen kiloo, koska tulevaisuudessa ei paljoa enää mässäillä, ainakaan ruuilla.

Nii ja sit viel ehkä tajusin jotain mitä en ennen oo tajunnut, jos se nyt on niin, ja pakkohan sen on olla. Et kun siis näin naisen jolla oli vyötäröllä vyö, niin tulisko se sana siitä. Vyö, mieti. Sit noit nykyajan vöitä pitäis ehkä kutsuu laniks tai periks. Kyl.

Aaaarggg, tää on niin taivaallista!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.