IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas

The Trooper - TJ 12 (SU 25.6.2006)Sunnuntai 25.06.2006 06:10

On yö. Olen täällä omassa kopissa. Kännissä. Täällä on aika mystinen valaistus. Verhot on auki. Ulkona on valoisaa. Silti pöytälamppu on päällä. MediaPlayer soittaa Stratovariusta. Meikäläisen inttiaika lähenee loppuaan. Loppusota on sodittu. Siitä tuonempana. Ginekset on koettu. Siitä tuonenpana.

Koskapa jälleen kerran on tuplagines alla, on tämä blogitus jaettu kahtia. Osa 1 koskee (hitto toi Kotipelto lausuu huonosti lontoota) loppusotaa ja osa 2 sitä seurannutta ampumaleiriä.

Osa 1 - Loppusota. Salpa06. Sininen.

Toisinaan tuntuu siltä ettei ELSO oikein arvosta meitä ALVEja. Ensimmäiset päivät meni lähinnä siihen, että ihmeteltiin. Ei me saatu (nyt soi: Korn - One) mitään yhteyksiäkään valmiiksi. Sitten vielä Ryhmä Savinen siirtyi... 3 kilometriä :D. Ei ollut kovin siistiä. Piti tehdä 2VK:n hommeleita. Kuten solmia naveja ja vetää valokaapelia. Sitten me siirryttiin ja alkoi varsinainen esanventys. Jossain vaiheessa päästiin suihkuun Vekaranjärven varuskuntaan. Ja tosi on: Se oli järkkyä. Muuten me oltaisiin tämä kestetty, mutta kun me päästiin suihkuun... KAHDESTI! Viimeisenä päivänä sauna (nyt soi: Guns n Roses - Live and let die; muuten tuota Kornin One- versiota ei kannata kuunnella sen toivossa että kuulisi kunnon kitarasooloja. roskaa.). Ei järkee, sanoisi vm 10 Hämmentäjä. Sitten se meidän sota loppuikin.

Ai joo, me kuulemma voitettiin.

Ai joo, me oltiin kuulemma parhaat viestiryhmät, mitä ELSOlla oli koskaan ollut. Niitä on ollut kuulemma kaksi meitä ennen.

Ai joo, Move ei movettanut.

Osa 2 - Ampumaleiri. Hätilä. (nyt soi: HIM - In Joy and Sorrow)

Pyöräilystä minä pidän. Niin paljon että poljin 35 kilometriä Mäkiriihestä Linnaanhäme. Onneksi osaston johtaja oli pesunkestävä kersantti. Mannerjoki. Muuten olisi mennyt arpomiseksi koko matkanteko.

(anteeksi keskeytys, piti käydä kusella)

Paikan päällä aika meni rattoisati firman viihtyisillä pyöränsatuloilla. Jossain välissä ammuttiin, otettiin elbaa, ammuttiin vähän lisää, pidettiin siestaa, ammuttiin, syötiin, odotettiin, piinattiin varusmiesjohtajia, kuunneltiin pataljoonan komentajan neuvoja (nyt soi: Maj Karma - Turpaan vaan), heiteltiin kaapelijoukkueen kersanttia kävyillä ja niin edespäin. Alikersantti Järvenpää hajosi viestimies Kympin Hämmentäjään (jos ette muista kuka vittu se on, niin omapa on syynne; nyt teidän täytyy katsoa sitä aiemmista blogeista, hähähähää). Alikersantti Slayer aiheutti lievän pettymyksen movettamalla Hätilän keikan. (nyt soi: Hassisen Kone - Rappiolla).

Meikäläisen DIDA- status on levinnyt jo johtoportaaseen asti. Upseerikokelas Laiho sanoi: "Mennääs ettimään Didan lippaat." Kohta sotilaspassissakin lukee: viestimies Dida.

nyt soi: Manowar - Carry on

Sitaatti #26

"Pääsky! Tuut nukkuu mun kainaloon!" (vm Kympin Hämmentäjä)
"Ei!" (puhuteltu)
"Joo-o! Mult unohtui unilelu" (em. viestimies)

Sitaatti #27

"Pääsky ei ui, koska pääsky ei oo vesilintu." (vm Stalin)

Sitaatti #28

Sitaatti #28 ei tule, koska TST- vihko, johon se oli tallennettu, unohtui kassulle. Repikää siitä. Se oli aika hauska.

nyt soi: Alice Cooper - Poison

Sitaatti #28

Haa! Musitinpas!

"Voiko ihanammin päivän enää alkaa/Silmät kun mä aukaisen/ja alas punkasta vilkaisen/siellä Vassin nään/nousemista tahdon viivyttää/

UPEA tulkinta: kiitokset vm Stalin ja vm Ääs

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.