IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Hieman taas edetään. Ei paljoa, mutta kumminkin. Koulun alkaminen on myrkkyä kirjoitusprosessille, vaikka aloitin kirjallisuuden opinnot. Sangen ristiriitaista. Viikonloput ovat tietysti eri asia, mutta nyt ei voi skarpata, koska olen flunssa.

Jätin Othortenin kuvauksen sammakkoperspektiivin tasolle, koska tapahtumat kuvataan ryhmän yksilöiden silmin. Meridian osoittautuu aina vain kovemmaksi tekijäksi. Luvulla on vähintäänkin erikoinen, jopa postmoderni aloitus. Ensin kuvataan kaksi hahmoa arkipäiväisissä askareissa: madrolelaisille tuttu Niffius ja othortenilainen sotilas Romp. Kumpikin tulee mukaan tarinaan, jossa heitä ei tarvita, ja josta he poistuvat yhtä vikkelästi kuin ovat ilmaantuneet. Ironisinta on, että em. hahmot kuvataan paljon täsmällisemmin kuin esimerkiksi Welhim.

Mitähän sitten... Huomasin bugin, että jos arkkimaagi on Lonrondissa, mikä estää kaveruksia viemästä Rasiaa sinne saman tien? Täytyy keksiä joku syy jumittamiseen. Welhim? Hänen todelliset karvansa eivät ole vielä paljastuneet tiimille, eikä lukijallekaan. Mystinen katoaminen? Jotenkin voisi käydä ilmi, että Welhim tietää jotakin, mitä varten hänen on oltava mukana arkkimaagin kohtaamisessa. Se täytyy vain selittää jotenkin luontevasti.

Kovaa hommaa. Luennoillakin pitää nyt aluksi olla niin skarppina, ettei niissä voi visioida. Onneksi on ainejärjestön huone.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.