IRC-Galleria

Tauko.Perjantai 21.04.2006 13:25

Pieni, mutta kuitenkin.

Pizzaa ja jalapenoa liikaa eilen, närästi. Taas mättöä Hutin lounasbuffassa. Niinkuin aina. Niinhän siinä käy, kun saa syödä vapaasti, tulee syötyä liiankin vapaasti. Itsepähän kärsin :)

Mitäs tänään söisi?

Naamantai.Tiistai 11.04.2006 16:15

Hahhaa. Huono vitsi. Masu täynnä. Siirryttiin suoraan asiaan. Söin soppaa ja pistin lakua poskeen. Soppa oli hyvää ja lakut liiankin hyviä.

Viikonloppu oli vähän väsyttävä, ensin duunissa, sitten kavereiden kanssa ulos ja sunnuntaina taas töihin. Vieläkin on vähän nuutunut olo. No kyllä se elämä voittaa ja kuolema kuittaa univelat.

Siinä se.

ps. minulla on fiksaatio.

Perjantai.Perjantai 07.04.2006 18:12

Viikonloppu tulossa. Töissä. Toivottavasti ei ihan koko viikonloppua. No, maanantaina olen viisaampi ja todennäköisesti väsyneempi.

Ruokaa... kasviskeitto oli aika valjua ja kasvikset oli vähissä. Merimiespihvit oli mössöä ja lihaa jopa yksi pala annoksessa. No onneksi salaatti sentään oli tuoretta ja rouskuvaa. Joutuu syömään jotain kivaa vielä myöhemmin. Ja mandariinin välipalana.

Hyvää viikonloppua itse kullekin.

Burp.Keskiviikko 05.04.2006 14:57

Söin liikaa, on massu ihan täynnä. Äh. Mutta ruoka oli ihan jees. Sallad, såppa ja soosi. Ja kaikkea reilusti. No ahneesta suusta kärsii koko massu.

Pitää tänään lähteä lenkille, että saa vähän rankaistua itseään ahmimisesta.

Viikko alkoi.Maanantai 03.04.2006 14:55

Taas yllättäin.

Söin viikonloppuna kanaa. Niin ja jauhelihaspagettisååssia. Olivat hyvää. Join myös 7 kuppia kahvia päivässä. Musta on pikkuhiljaa tullut kaffejunkie. Wasted.

Myös GTA:SA puri hyvin. Mutta siinäkin olin Wasted. Tai välillä Busted. Molempia useamman kerran. Siinäpä se.

Menen johtotöihin.

Otsikko.Maanantai 27.03.2006 23:37

Merkintä.

No joo, viikonloppu meni, ulkonaja ulkona oltiin. Käytiin JanniMannin tupareissa (oli kuulemma aika känässä ;) ja illalla vielä kavereiden kanssa ulos. JanniMannilla oli ihan ok purtavaa, makaronisalaatti ja sipsit maistui. Yöllä käytiinkin Gaigan ganssa Essolla burgerilla. Sekin oli ihan jees mättöö. Noin ruoka-asiat käsitelty.

Ei mulla oikeastaan muuta.

Hai täällä hau.Perjantai 24.03.2006 17:34

Rainbow tiikerikääretorttu on aikasta hyvää, no ainakin minun kieroutuneen maun mukaan.

Noin, päivän ruokaryhmä on käsitelty. Tänään on ollut oikeastaan vain palaveria ja töitä ja palaveria. Ja kello on kuin huomaamatta hypännyt jo noin pitkälle. No, kohta pääsee kotiin. Huomenna pitäisi olla edustava ja mennä JankkuPankun tupareihin. Onhan ne tietysti Artunkin, mutta kyllä mä luulen että enimmäkseen Jankkulin operoimat ;)

Viikonloppua ja olkaa kiltisti.

Kasvispäivä uusi.Torstai 23.03.2006 15:53

Ruoka-asiaa, yllättävääkö? Ei.

Kävimme tänään syömassa viheriäistä ruokaa Silvopleessä. Täytyy antaa tunnustus kokille, että ruoka oli todella maittavaa. Vaikka normaalisti olen aika kaukana kasvissyöjästä, niin tänään se maistui. Valkosipuli tosin tuntuu vieläkin suussa :)

Mutta nyt on hjyvä fiilis ja massu ihan täys. Siispä töitä tekemään.

Minä taas. (no kukas muu? ääliö olen.)Keskiviikko 22.03.2006 12:57

Hei, mähän alan olemaan jo todella ahkera kirjoittaja. Olen saanut kohta jo viisi riviä tekstiä tänne. Ja ihan viikon sisällä. Todella tehokas sisällöntuottaja. Syö enemmän, tuotat enemmän sisältöä maailmaan. Jei.

Ai niin, ruoasta. Tänään on lounaana riistapalleroita ja muussiloita. Ja lounasseurana Tuukkeli ja Jankkuli. Jipii. Kivaa. Menen syömään.

Työpäivä.Tiistai 21.03.2006 13:00

Töissä. Kivaa, koska kohta mennään syömään. Pyttipannua. Huomasin juuri, että tämä on jo toinen merkintä liittyen syömiseen. Noeisemitn. Syöminen on kivaa. Kun lopetti tupakoinnin, syömisestä tuli vielä kivempaa...

Siinähän ne tärkeimmät. Yksi vielä: suklaakakku on hyvää ;)